Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2015 10:38 - ДАЧКОВ: ПРОТЕСТЪРИТЕ СА СЪЩИТЕ КАТО БЛИЗНАШКИ, КОЙТО ПРОСТО ИМА ТАЛАНТА НА ПЪЛНОТО БЕЗСРАМИЕ И ГИ ОЛИЦЕТВОРЯВА В ПЪЛНОТА
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 992 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Не съм съгласен с тезата, че протестърите са се излъгали в Близнашки, защото били наивни и т.н. Проблемът е, че въобще не са се лъгали. Знаеха точно с кого си имат работа и се хванаха с него точно защото е такъв. Цинизмът им е отблъскващ, не наивността. Същият цинизъм, който направи Борисов приемлив, а сега и готин. Посрещнаха го в ДСБ с аплодисменти и нескрита симпатия, защото разбраха, че ще е дълго на власт. Усетиха, че силата идва от американското посолство и затова са първи демократи. Нямаше ги никакви когато Русия имаше истински позиции тук и беше наистина заплаха за България. Откриха, че ДС била лоша след като досиетата на мнозина изявени техни любимци и политически остриета бяха старателно прочистени и когато съвсем други корпоративни и частни интереси станаха истински проблем за България. Повечето от тях са деца на комунистическа и художественотворческа номенклатура, която си живееше живота през соца, защото пак бяха със силните на деня. За тях комунизма не беше травма на съвестта, а само битово изостанал и поради това гледаха с насмешка на него, а после бързо го забравиха заради стандарта на живот. Ориентират се според вятъра и са винаги с мейнстрийма. Същите са като Близнашки, който просто има таланта на пълното безсрамие и ги олицетворява в пълнота.
Комунисти предрешени като седесари, после либерали, после като консерви, после пак като комунисти и т.н. до безкрай.
image
Плевнелиев, когото толкова много обичат, е огледален образ на Близнашки и никак случайно не го назначи за служебен премиер. Всички в това правителство бяха от една порода, колкото и сега да пищят, че са били излъгани. Дядо Калин ходеше като слуга след премиера Георги Близнашки, т.е. след властта и хич не му дремеше, че Близнашки е комунист и то комунист, който публично се хвали с това. Днес да не се правят на ощипани госпожици, защото те ни натресоха
 този срам. Той е техен.
image  image
Да не се лъжем – САЩ са новият Съветски съюз. Ако кажеш нещо против Щатите, вече си под подозрение. Това заяви Явор Дачков пред „ДикOFF” по повод скандала със Софийска филхармония. „Имаше навремето един прочут диригент с пистолет, това е същото”. добави той.„Разбита е на пух и прах илюзията, че с реформи в съдебната система нещо ще се промени. Ние непрекъснато се отмятаме от думите си, непрекъснато лъжем. Има някаква перверзия на ума на българина – винаги да спази буквата, но не и духа на закона”, вметна Дачков.

Той подчерта: „Ние сами си създаваме проблемите. Ако не разместим знаците по пътя, който води до задънена улица, никога няма да излезем от тази ситуация. В шеги и закачки България става все по-нещастна. Ние непрекъснато влизаме в цикли, стигаме до някаква стена, удряме се в нея, след това упорито отказваме да признаем, че грешката е в нас”.

Явор Дачков 

 
Явор Дачков: Петното „Борисов” не може да се изчисти от България




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1617353
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031