Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2015 06:41 - Плевнелиев превръща България в жертвена територия! "Протестна мрежа" е петата колона на чуждите интереси
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1451 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 24.06.2015 06:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Интервю на Ивайло Крачунов

  - Г-н Недков, как гледате на водевилната атака от "Дондуков" 2 към проф. Георги Близнашки, който си позволи публично да разкритикува правосъдния министър Христо Иванов?

 - Покрай амбициозната задача, която съм си поставил за написването на романа-утопия "Президентът", се интересувам живо от всичко, което се случва в президентската институция.

 Срещам се с много хора, които са успели да се докоснат и разочароват от това, което се случва като политика в тази най-важна българска институция. Затова разиграващата се там, както вие я наричате водевилна драма между бившия служебен премиер Георги Близнашки и Плевнелиев, е драма за настоящия президент.

 - Защо?
image

 - Защото около него започна много често да се случва това - авторитетни български имена, като уважаваният професор - конституционалист Близнашки много бързо да преживеят разочарование от взаимоотношенията си с този човек.

 Не ме изненадва тази водевилна драма. Чест прави на професора, че се разграничава от това, което е бил въвлечен без да подозира в какво точно го въвличат.

 - Очаквахте ли агресивната реакция на "Протестна мрежа", след като Близнашки бе назначен за съветник на ДПС по съдебната реформа, както и последвалата реакция на президентството в лицето на главния секретар Екатерина Захариева, която се възмути от поведението на професора?

 - Ето това се нарича водевил. Ако се отвори енциклопедията, ще се види, че точно такъв тип действия и мотивации се наричат водевилни спектакли.

 "Протестна мрежа" в качеството си на пета колона на чужда колониална политика, каквато не трябва да се провежда в България, не може да ме изненада с нищо.

 Действията на "Протестна мрежа" се диктуват отвън. Те са подчинени на чужди политики и на чужди амбиции по отношение на територията, наречена България. И за това такъв тип формирования като "Протестна мрежа" имат манталитета на хора, които биха минали през всичко само и само, за да си заслужат щедрите финансирания, които получават, за да настройват обществото към хаос и безредие.
image

 - Как си обяснявате пасивното поведение на президента, когато атакуват хора, с които е работил. Не е ли редно той да излезе мъжки и да защити колегите си, колкото и да е трудно това за него?

 - Той не е способен на подобни действия. Доказал го е многократно. Може би за него мъжкото се изразява само в това да застане мирно и да козирува пред първите два американски танка, които пристигнаха в България.

 Този човек определено ще превърне България в територия за разрешаване на доста сериозни глобални конфликти, но в качеството на територия, която ще бъде жертвана заедно с народа и нацията.

 - Обогатявате ли книгата си за президента с нови сюжети от родната политическа действителност?

 - Оформя се доста интересен сюжет. И както обещах, за Коледния панаир на книгата аз ще имам възможност да представя на читателската аудитория моята трактовка за това - що е това президент на една нация и като какъв той би имал място в нашата българска действителност.

 Сюжетите много динамично се допълват от всички неща, на които днес ставаме свидетели.
image

Плевнелиев раздели българите на фили и фоби! Надявам се, че престоят му във властта ще е много кратък!

САМО в ПИК! Писателят Димитър Недков за кървавото си писмо срещу президента: Не се страхувам от Плевнелиев! Той унизи родината и отечеството и превръща българите в посмешище!

image

Писателят-масон Димитър Недков в писмо до Плевнелиев: Правилно отказахте парада на 9 май. Там е място само за достойни мъже. Вие принадлежите към войнстващата посредственост




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1624954
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930