Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2015 06:02 - ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!"КРИЗАТА". В ГЪРЦИЯ И КОНТРАБАНДАТА У НАС
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1368 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 23.06.2015 14:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Единствената държава в историята на човечеството, в която работодателите заплашват, че ще стачкуват, а правителство подкрепя работодателите. Синдикатите - все едно, че ги няма. Не че има, но не регистрират даже и присъствие.
image
Единствената държава в света, чието население сваля една власт с шутове и камъни, за да избере след година и половина същите мутри.
Единствената държава, която умишлено вкарва населението си в огромни задължения, а премиерът година по-рано се бие в широката гръд и заявява, че заем от 3 мрд. ще ни фалира.
Знам, че нищо ново не казвам. Но се питам: ИМА ЛИ НАСЕЛЕНИЕ? Или сме тълпа от враждуващи племена, както казваше неотдавна проф. Л. Георгиев. А аз в оптимистичния си наивитет спорех с него.

image

                          КРИЗАТА В ГЪРЦИЯ
image

Пътищата им са широки, здрави, без задръствания и в момента не се извършват ремонти, защото са направени по правилата (рядко се виждат поправки)! До там се стига по-бързо отколкото от Пловдив до Слънчев Бряг. Хранителните им продукти са на същата стойност, но са по истински, а те получават 3-4 пъти по-високи заплати! Медикаментите - по-качествени и по-евтини. Плажовете - чисти и приветливи; с голям сламен чадър (не прозрачен и спарващ), шезлонг с шалте, а някои са направо с матрак, масичка и плажно столче, водата бистра и спокойна (без плуващи инфекции)! Тези благинки ги ползвате срещу 3 евро, за което получавате прекрасно фрапе и минерална вода, плажен волейбол, плажен тенис, табла и хубава музика, а не като в България 30 лв. само за шезлонг и чадър! Хората са спокойни и никой не знае, че има криза!
Не знам къде е кризата?!


СРЕЩУ КОИ „НАС“, СРЕЩУ БОЙКО БОРИСОВ, ПАШИ, КОТАРАЦИ И „ПРАВИЛНИ“ „КОНТРАБАНДИСТИ“ ЛИ?!

С 30% януари ни се вдигна количеството на изпита бира в България и куп такива неща. Това са приходи, през които си позволихме да дадем пари на пенсионерите, да довършим магистралите, на общините да си довършат проектите. Тези пари директно развращават системата…
Нашата задача е да свалим сивата икономика на 1/3 от това, което е в момента. Корупцията и контрабандата са едно и също, няма по-лесни пари от тези, които влизат в контрабандата, защото са 100% черни. Там са най-лесните пари. Над 1,109 млрд. лева миналата година са отишли при контрабандистите. Тези хора работят срещу нас.
Накрая ще изгорят и доста известни хора в обществото. Хубаво е, че във всяка група, която сме задържали досега, има данъчен или митничар. Те за радост споделят обилно.“, рекъл изумително Бойко Методиев Борисов.
image

В задачката се пита:
1. 16 милиарда де отидоха, че пенсиите се „вдигнали“/?!?!?/ от парите от „изпитата бира и куп такива неща“?
2. „Тези хора работят срещу нас“. Срещу кои „нас“, срещу Бойко Методиев Борисов, Паши, Котараци и „правилните“ „контрабандисти“ ли?
3. Митничарите и данъчните „споделяли обилно“. Споделят ли „обилно“ и смеят ли, или тези, които дават наченки да посмеят, покриват ли ги, ако „обилно споделят“ за контрабанда, течаща като пълноводна река в полза на ВИСШИ от ГЕРБ?
4. Кои известни имена никога няма да изгорят, тези, които са известни покрай Борисов ли? Прилича ли цялата дунанма на онази по времето, в което Бойко Борисов беше главен секретар на МВР, и се „удряха“ печатници за фалшиви пари, НО само онези, които не бяха свързани с ВИСШИ от МВР /тогава/ и ГЕРБ?




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1624998
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930