Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2015 06:05 - Корумпират политици и магистрати с по 5 млн. месечно, Борисов ги знае
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 783 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 12.06.2015 06:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Списък на корумпирани политици, министри, зам.-министри, магистрати и шефове на агенции притежава премиерът Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ знаел какви подписи са получавали и откъде са идвали парите. По времето на кабинета „Орешарски“ с бели пликове били калесвани управленци всеки месец.

Само по линия на кръга Кой били стимулирани хора от най-високите етажи със суми между 50 и 100 хиляди евро. Това научи Фрог нюз от източници, станали свидетели на мръсната практика. Според тях двама министри, шеф на агенция и трима политици парите носел един от основните свидетели на прокуратурата по делото срещу КТБ. Той лично връчвал „поощрението“ за свършени и за бъдещи услуги. Между получателите имало и вицепремиер.
Няма нито една разработка за корупция, защото ако има, ще трябва да бъдат арестувани хората на Цветанов и Борисов!
image

Някои от срещите за предаване на подкупите са били записани.

Известни са и министрите, които най-често са посещавали х-л „Берлин“ в Бояна, известен като тайната база за преговори на Делян Пеевски. В списъка на активните гости били имената на финансовия министър Петър Чобанов и икономическия Драгомир Стойнев от БСП. Понякога те оставали там часове наред, а шофьорите о НСО ги чакали в подземния гараж.

Висши магистрати, сред които от най-високо ниво, също са в списъка на приятелския кръг на Пеевски, посещавали хотела и специалната зала за разговори. Тази зала се проверявала постоянно за подслушвателни устройства, за да не излязат на светло тайните преговори, водени там.
image

По изчисления на запознати с корупционните практки сред политическия и управленски елит, някои от политиците, магистратите и управленците си „докарвали“ до 3 млн лева месечно. Сумите се формирали от подкупите на различни фирми, банки, групировки и пр., които плащали т.нар. „такса спокойствие“. Отчисленията и премиите от незаконния трафик – на цигари, дрога, турско, дубайско и китайско карго, – добавяли към таксата още поне милион. Става дума за около трийсетина известни политици с влияние, магистрати и хора от управението. Някои от тях се хвалели, че понякога месечно „отработвали на нивата“ и над 5 млн. Положението става още по-страшно, като се прибавят процентите, получавани за спечелени търгове, европроекти, незаконни сделки, укриване на данъци и пране на пари.

ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ! ВСЕКИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА И ЗНАЕ МРЪСНИТЕ ТАЙНИ НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ДА Е ГОТОВ ЗА ЕЛИМИНИРАНЕ ОТ СЛУЖБИ, МВР И СЛУГИНСКИ МЕДИИ



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1627796
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930