Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2015 14:48 - СЕЛСКИ „ХИТЛЕР“ ОТ БУТАН НИ БУТА КЪМ НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1404 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 29.05.2015 15:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                  "Господи, това ли е България!"

image„От две катастрофи, истинският патриот винаги избира националната“ – този лаф на Любо Дилов идеално отразява манталитета на баш националиста Валери Симеонов, кълнат се хората, израсли рамо до рамо с него в населеното с роми гето на врачанското село Бутан. Докато босът на най-мощната бургаска кабеларка пали късия етнически фитил в Гърмен, съселяните му се чудят дали и в неговите вени не тече страстна циганска кръв. Запознатите с външната политика пък шушукат, че лидерът на НФСБ с удоволствие би осребрил една, ако не национална, то поне енергийна катастрофа. Стига разплащането да става в източна валута. Дано Симеонов има достатъчно аргументи да отрече твърденията, че е взел не малка сума в кеш, за да защити определени чужди интереси.

ЦАЦАРОВ, ПОНЕ МАЛКО СРАМ ИМАЙ! В БАНКЯ ЛИ ТИ ДИКТУВАТ ДА ПОКРИЕШ С БРЕЗЕНТ ВАРНА?

Условно ще ги наречем „Източни“ и ще издадем, че те сериозно биха пострадали от реализацията на проекта „Турски поток“ да речем. Дано опровергае и слуховете, че сценарият на същите източни олигарси срещу турския проект минава през етническо напрежение и дестабилизация в България. Прочее, несериозно е да използваме определението „слухове“, най-малкото защото те се говорят на високо ниво в брюкселските кулоари, издадоха наши източници, командировани в евростолицата. Те припомниха, че когато иска политическа криза у нас, Голямата мечка винаги инвестира в уж патриотични, националистични и прочие ксенофобски формации, каквито човек може с лопата да рине. И които дни преди парламентарните избори през 2014 г. се обединиха под надипленото с пачки крило на СКАТ.
image
Любопитното в този сценарий е участието на другата „патерица“ в кабинета – Реформаторския блок. Привидно най-върлите русофоби и радетели за прозападната ни ориентация желаеха най-страстно присъствието на НФСБ в правителството. Толкова страстно, че без тях отказваха да подкрепят Бойко Борисов миналата година. Тази връзка между патриоти и реформатори не е случайна и не е от сега, споделят политанализатори. Някои от тях се сетиха също, че политическата кариера на Валери Симеонов започва на времето именно от СДС и че до ден днешен той остава идейно близък до лицата, решили да се накичат с емблемите „десни“ и „демократи“. По-прозорливите пък се питат да не би идейните деца на Иван Костов тайно и на тъмно да припознават своя нов бащица в лицето на големия „Дядо Иван“, когото все чакаме да мине Дунава и да ни освободи? Под маската на страстен про-европеец и громейки пламенно този „Дядо Иван“, българският Иван всъщност даде най-големите пайове на руската олигархия у нас. А и щом финансовият донор на Костов – Цветан Василев го припозна, един Радан ли ще се запъне?
Нищо чудно – най-големите ни желания обикновено са повод за нашите най-големи комплекси. Запознати с житие-битието на Валери Симеонов и семейството му шушукат, че баща му, който е пенсиониран полковник, е бил един от най-добрите примери за циганската интеграция в ония времена, а душманите му вярвали, че самият той има ромска жилка. Таткото на днешния патриот от най-ранните си години става член на БКП първо в организациите на село Бутан, а по-късно и на Враца, и се утвърждава сред най-върлите активисти-комунисти. Сдобива се с чин полковник в милицията заради особеното си усърдие при вкарването на циганите в правия път. И наистина – под давлението на Симеонов-старши не един и двама роми са получили препитание и образование за децата си. Може би тези дълго потискани спомени накараха неотдавна Симеонов-младши да изрече сакралната фраза: „Ако се интегрират ромите, второто им поколение ще заприлича на мен“. С което косвено потвърждава тезата за произхода на семейството си и връзката им с песента „Джелем, Джелем“. А че бащината му биография сама по себе си е повод за гордост, спор няма. Че наистина синът е достоен наследник на интегрирания си баща – също. Макар във врачанските села да недоумяват защо синковецът на полковника толкова яростно сече корените си. До степен да промени родното си място от Бутан на Долни Чифлик в официалните справки за себе си.
Психолози, анализирали поведението на Валери Симеонов, откриват в него т.нар. комплекс на Хитлер, който заради еврейския си произход намразва Избрания народ и го подлага на унищожение. А омразата към себеподобните е най-опасното явление в съвременна Европа, празнувала не отдавна победата над Хитлер. Това щеше да е банално заключение, достойно за всеки втори „националист“, ако пишман патриотът не отиваше по-далеч. В не до там здравия разсъдък на Симеонов ромите му се привиждат като купчина тела, с които той ще изгради стълба, водеща до лелеяната от него и родата му власт. Това, макар и твърде художествено заключение на психотерапевтите идва да покаже, че целта на Валери от Бургас не е добруването на българите, нито интегрирането на циганите, а личното му благоденствие на народен гръб. Ако той и себеподобните му не подклаждаха изкуствено омразата на българи срещу роми и турци, партийката му отдавна да се е стекла в политическата отходна яма. Подобно на сриващите се рейтинги на СКАТ, която (апропо) по някаква „нелепа случайност“ тръгва от циганското гето на Бургас Меден Рудник. Съдбата понякога си прави странни шеги – колкото по-далеч бягаме от себе си, толкова по-бързо ни настига произходът ни. Но стига психология, време е да влязат санитарите. Валери чака.
Голямата мутренска гад, стигнала до евродепутат, а сега депутат в 43-то НС

Автор: Летящият холандец




Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1618939
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031