Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2015 07:12 - УПРАВЛЯВАТ НИ ПЪЛНИ КРЕТЕНИ
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 4433 Коментари: 0 Гласове:
17

Последна промяна: 10.05.2015 07:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ЧЕСТНО, УПРАВЛЯВАТ НИ ПЪЛНИ КРЕТЕНИ. НЯМА ПО-СИГУРЕН НАЧИН ДА ОБИКНЕШ ЕДНА ДЪРЖАВА ОТ ТОВА ДА ТИ КАЗВАТ, ЧЕ ТРЯБВА ДА Я МРАЗИШ
image
Стефан Янков:
Мисля, че даже и във времената на перестройката се гледаше по-малко руска телевизия в България, отколкото днес, на Деня на победата. Честно, управляват ни пълни кретени... Вместо да изпишат вежди на съюзниците, накрая ще им избодат очите. Няма по-сигурен начин да обикнеш една държава от това да ти казват, че трябва да я мразиш. Едно време го правеха комунистите спрямо САЩ и Запада изобщо - и се провалиха с гръм и трясък. Днес го правят американците спрямо Русия - и да се чудиш защо очакват да постигнат различен резултат.

Любо Кольовски:
ТТД (технико-техническите данни) на новите ракети, самолети, артилерия и другата техника, която Русия днес показа, са последната грижа на враговете на тая велика държава и още по-великият й народ. Проблемът на враговете на Русия има коренно различни от техниката и логистиката измерения. Лошото е, че когато враговете го проумеят, ще бъде твърде късно и проумелите го ще бъдат твърде малко.

Величествен, изумително човешки концерт на Червения площад в Москва закри целодневното празнуване на 70 годишнината от разгрома на фашизма. И докато контролираните телевизии и медии от Бойко Методиев Борисов и Делян Пеевски се занимаваха с поредните идиотщини, които някъде изрекъл Борисов, в социалната мрежа Фейсбук всички пиар „опорни точки“ на управлението на държавата ни, което е васално на янките, се срутиха катастрофално.
Ако Борисов и президентът му можеха да унищожат тутакси Фейсбук, щяха да го направят. Сега им остава единствено да се застрелят, защото цял ден социалните мрежи бяха залети като с потоп от сълзи, възторг, благодарност и възхищение от руския народ.
Сега стана и ясно защо гавазите на Борисов и Пеевски искаха толкова яростно сървъра на ТВ7. Не се преглъщат така лесно руски собственици.
Въпреки американската пропаганда и промиване на мозъци по родните медии и телевизии, народът бе във Фейсбук. И там пролича, че Борисов и Плевнелиев са останали без народ. Другото е платените им фалшиви изборни схеми.

Стоян Тончев:
Ако днес Хитлер беше жив, Роско щеше да бъде болонката на Ева Браун, а Боко да му е личният дилър на амфетамини.

ВЕЛИЧЕСТВЕН КОНЦЕРТ В МОСКВА. АКО МОЖЕХА БОРИСОВ И ПРЕЗИДЕНТА МУ ДА УНИЩОЖАТ ФЕЙСБУК

image

 
КАК МУ СВИХА ДЪРЖАВАТА. ПАРАД С ПЛЕВНЕЛИЕВ, СИМЕОН, НЕОФИТ

image







Гласувай:
17



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1626753
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930