Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2015 14:04 - Нерон подпали Рим, а послушникът на САЩ и ЕС /НАТО/ Буда, ще подпали цяла България
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 3696 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 01.05.2015 15:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Възможно ли е владетел, дори толкова ексцентричен, колкото римския император Нерон да опожари собствената си столица? Причините за чудовищния пожар унишожил Рим през 64г. пр. н. е. и до днес няма задоволително обиснение.
image
Пламъците лумнали в нощта на 18 срещу 19 юли, бушували няколко денонощия и погълнали приблизително 40000 жилищни сгради, 132 вили, част от императорския дворец, множество храмове и светилища. Нерон не бил в Рим, но спешно се върнал в града, където се заел с организирането на лагери за бездомните граждани. Той следял и разпространението на хранителните продукти между нуждаещите се, както и да не се повишават цените на зърното. Римляните били смазани от бедствието и извършили изкупителни обреди за да оомилостивят разгневените богове.

Причините за пожара са неясни. Смятало се е, че е предизвикан случайно, а е обхванал големи пространства заради лошия градоустройствен план и слабата техническа обезопасеност на сградите. Рим бил разпръснат хаотично по седемте си хълма и се превърнал в опасен многолюден мегаполис. По времето на републиката /470 - 427 г. пр. н. е./ неудържимата спекулация с недвижима собственост, подклаждана от високите цени на имотите, довела да пренасяне на плътнозастроените бедняшки квартали.

Не е чудно, че в града много често избухвали пожари. Пламъците лесно се разпространявали по няколкоетажните сгради, залепени една за друга на тесните улички. Храната се готвела на открити огнища, а стаите се отоплявали с мангали, което създавало опастнот от пожар. Близо до сградите се намирали храмове, които се крепяли на дървесни конструкции

Ветеран от войната: „Бойко Борисов е американски слуга, който ще подпали България"
image

„БУДА” ПОДПАЛИ МИЛИОНИ ВЪВ ФЕЙСБУК,  А СКОРО ЩЕ ПОДПАЛИ И ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

Докато досието „Буда”, което посочи вербовката на Бойко Борисов като информатор на ЦСБОП, подпали буквално Фейсбук и милиони коментират скандала, проправителствените медии медитират с „Харе Кришна” и се правят, че такова Божество като Бойко – „Буда” не съществува. Единствено няколко сайта публикуваха документите и вербовката, разпространени от сайта Биволь, в която лъсва, че бившият шеф в охранителната фирма „Ипон” на Бойко Борисов – Младен Георгиев, всъщност е оперативният, предложил Борисов за „Буда”. по-късно станал главен секретар на ДАНС.

Докато дембелите от САЩ и ЕС се мъчат да заробят повече българи, превръщайки ги в слуги втора ръка, то БУДА вече води война на живот и смърт срещу народа си: глад, мизерия, безработица, изнасилвания, убийства, цигански терор, терор от ДПС /движението за пари и своеволия/......и т.н.

image

В същото време докато в Мрежата бомбата взриви „пречупването на гръбнака на организираната престъпност”, според Цецо Наглецо, министър – председателят в морската столица реже някакви лентички на фона на град с улици – катакомби и стигнал дъното на клоаката, пропит от корупция на оплетени „мазачи на филии” от партията МУ.
image

Нито един журналист „дръжка на микрофон“, които тичат по петите му в морската столица, или в Шабла, не се и напъна да пита за „Буда”, а Борисов бе пазен като че ли минава през морските ширини … Сретан Йоцич.

Това е положението в медийното пространство, което според премиера - той по никакъв не контролира.

Седят в будистка поза медиите напушени и ронят крокодилски сълзи.

image






Тагове:   българия,   Нерон,   нато,   САЩ,   рим,   ЕС,   сателити,   Цяла,   боко,   подпали,


Гласувай:
11



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1627743
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930