Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2015 06:24 - За Бай Ганьо, Куневица и още нещо
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1681 Коментари: 0 Гласове:
11

Последна промяна: 27.04.2015 06:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Умира Бай Бойо... Пред портите на Рая го посреща Св. Петър:
- Здравейте, господин Борисов!
- О, здрасти Началник!
- Вие, господин Борисов, сте известна личност и наш дълг е да ви дадем право на избор къде да останете - в Рая или в Ада. За тази цел ще прекарате по един ден и на двете места и сам ще изберете след това.

Отиват в Ада, влиза Бай Бойо и гледа: огромно голф-игрище, всичките му стари дружки от мутренските времена, далавераджии, политици... облечени в маркови костюми, маси с хайвер и шампанско, мацките с яки задници и огромни цици, Дяволът - страшен пич, направо като негов брат само майтапи и простотии ръси ... абе - Рай!
Минал денят - нашият предоволен.
Дошло време да иде в Рая! Там красота, спокойствие, мили хора, скачаш от облаче на облаче, свириш на арфа....
И там изкарал добре, но в Ада по се изкефил и предпочел да остане там.

Влиза Бай Бойо наново в Ада и гледа: пуста земя, покрита с боклуци, смрад, отврат, приятелите му в дрипи, Дяволът ги юрка към казана, мацките скапани и грозни... - нашият изумено:
- Абе, Дяволе, слушай, братО, вчера тука беше супер - голф, хайвер, шампанско...к"во станА?
- Аааа, почти като при вас... Това вчера беше предизборната кампания - днес вече си гласувал...

image
Куневаица: Без европейските пари държавата нямаше да има какво да харчи /краде/". Ей така се демагогства на едро... При положение, че ние плащаме на ЕС почти толкова, колкото и той ни дава, и след като онова, което той ни дава, се краде от нашите политици и свързаните с тях бизнес туморни образувания като за световно първенство по крадене, при това - с лека ръка и при занижена обществена чувствителност, защото това били чужди пари, смело мога да заключа, че истината е точно обратната: без европейските пари нямаше да може да се краде толкова много и толкова безнаказано. Защото едно е да се хвалиш, че си уредил европейски пари, за да реализираш тоя или оня надут и благодатен за кражби проект, съвсем друго е да споменаваш и вноските, които България прави към европейския бюджет - и които иначе би могла да използва сама за същите тия проекти, но без да се налага да плаща на европейски консултанти, да се съобразява с интересите на онези, които ни отпускат собствените ни пари, да се бори с планини от бюрокрация и накрая да изпълнява не онова, което й трябва, а онова, което й одобрят - често хора, които и хабер си нямат нито от какво имаме нужда, нито какво се случва след тяхното одобрение...

И ОЩЕ НЕЩО:

И като заваляха едни видеа, не ти е работа. Цветан Василев и Иван Искров се люшкат, вълнувайки се от съдбата на момата Калина. Болница разпостранява видео как акушерка бие бебе в продължение на сума ти време, вместо да обясни аджеба, следи ли някой изобщо охранителните камери в тая болница. И ако има такива камери, за какъв такъв са сложени, след като някой може да бие бебе в продължение на повече от час и НИКОЙ да не се намери да реагира. А ако беше влязъл някой и избил всички бебета, или нахлуе в операционна и изколи лекарите?

Всички „споделят“ в социалните мрежи видеото с бебето и песньовката между баш – банкери. Междувременно някаква изродка пък си пуска опеченото домашно куче в тава и „споделя“ как го изяла с приятели. Някои даже се кефят.
Никой не пита, никой не търси причините издълбоко. Смърт, линч, искат „споделящите“. Никой даже не си задава простичкият въпрос – кой пусна видеото с бебето и защо, и какво се целеше с това.
Айде, сега, пуснете видео с раздумка между Борисов и Пеевски и да видим колко медии ще го „споделят“ и колко журналисти ще си отворят устичките за да го заклеймят.
Блаженни са верующите.



Тагове:   още,   бай,   ганьо,   Нещо,   куневица,


Гласувай:
11



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1628265
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930