Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2015 14:39 - БОКО – ПРЕЗИДЕНТ-ПРЕМИЕР, ГЕРБ – КАЗАНЧЕТО И В КАНАЛИЗАЦИЯТА
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 636 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 07.03.2015 18:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

imageБорисов – президент /цар-свинар, цар-пожарникар/, ГЕРБ – казанчето и в канализацията
Бойко Борисов смени няколко роли за три дни – не че кварталните етюди предполагаха чак такова напъване в банкенското карагьозчийство. В сряда – неудържим мачо: да го хванат за Шлифера. В четвъртък – загрижен наставник, поукротил гнева си. И, о, каква изненадка – измъчени опити за шегувкане в петък: с всички хора по света щял бил да съгласува бъдещия шеф на ДАНС. Бърза репортерка, да се не надяваш, пласира светкавична вметка – а с главния прокурор, демек с Пеевски, (Този пък защо тъй скорострелно го покри Доган..?) ще реднат мнителните? Борисов си загуби страдалческата усмивчица и заобяснява как този пост бил под прекия контроли на премиера, здрасти, че бързам.
image

Лидерът на ГЕРБ излезе от „президентската роля“ в сряда, показвайки, че вече трудно удържа тичкането за здраве по Дължината. Иска му се да стане „Президент-премиер“, Путин на българска почва, че и отгоре. В това време Владислав Горанов премиерства, подпирайки трикракия стол на автора на Швейк, но не забравя да се измазни на Боса – Вучков да не се правел на по-праведен от Борисов. Че то на кого ли ще му е трудно да се направи на по-праведен от този образцов политически въжеиграч, биха казали все същите мнителни скептици?
Борисов много трябва да внимава с Горанов, докато се гласи да става президент с гласовете на ДПС. Нали В.Г. бодна интригантско-кафеджийско лафче пред Найденова – „Който се докосне до ДПС, се превръща в политически труп.“. Че той Б.Б. не се е пускал от прегръдката с Ахмед Доган, а още мърда политически. Даже президент-премиер иска да става.
Да му мислят ненаялите се крадци в ГЕРБ. Ако Бойко Борисов наистина стане президент, но го врътнат за „премиерстване под прикритие“ олигарсите на магистратско-ченгеджийски припек и „външните фактори“, светлото бъдеще на ГЕРБ е безпощадно ясно – казанчето и канализацията. И никаква аналогия със СДС – след Желев сините клиентелисти се нагушкаха при „Командира“. Безпримерен наглец като „Гестапото“ може да дръпне казанчето – Б.Б. отсега бил стоял, ти да видиш, на равно отстояние спрямо партиите, нищо че е партиен лидер и премиер. Иска му се на Б. – и душата в рая, а и вездесъщият Шлифер в онази работа. За народа нищо няма да кажем.

www.bgsniper.com




Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1625258
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930