Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2015 07:51 - Излязоха наяве лъжите, че България не се готви за война срещу Русия. Да не се окаже, че 4 милиарда от гласуваните 16 са, за да подкрепим американският НАТО
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 6886 Коментари: 4 Гласове:
12

Последна промяна: 28.02.2015 08:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Да видим какво казват натовските генерали в противовес на твърденията на нашите политически лица:
"НАТО готови за военни действия срещу Русия, но се притесняваме от трета световна война" призна британския генерал и командир на силите на НАТО Ейдриън Брадшоу.
Това, за което от месеци предупреждаваме и бяхме обвинявани от външен и военен министър,че всяваме паника, най-накрая официално
бе признато от британския генерал и командир на силите на НАТО Ейдриън Брадшоу за „Гардиън“.
image   
Да видим какво казва и ген. Фредерик Бен Ходжис, генерал от американската армия в Европа.
За участието си в ученията "Атлантическа твърдост" Румъния и България ще увеличат контингента си от сегашните 900 военнослужещи на 1900. Освен това парашутисти от американско военно подразделение в Италия ще извършат скокове в Румъния и България.
"Мислете за "Атлантическа твърдост" като за непрекъсната, целогодишна, поредица от учения от Естония до България", каза ген. Фредерик Бен Ходжис.
Американските военни учения "Атлантическа твърдост" ще се разширят в Румъния и България в края на март на фона на засилващото се напрежение в района, съобщи електронното издание
armytimes.com.
Американската армия разширява ученията "Атлантическа твърдост", "за да се чувстват съюзниците да сигурни", каза още генералът. "Руснаците незаконно са анексирали Крим и сега те работят, за да внесат разцепление в НАТО, използвайки всички аспекти на националната мощ, за да предизвикат разцепление", добави Ходжис.
Идват и директните заплахи:
"Сигурен съм, че тяхната цел №1 е да разрушат съюза, да вбият клин между САЩ и Европа, а след това, ако могат, да разделят Европа на различните части. Ако страните членки не отговорят съгласно член 5, тогава наистина ще се създаде сериозна пукнатина в алианка с всички произтичащи оттук последици", заяви още американският генерал.
image
Ето и какво говореха нашите "политици":
Даниел Митов: Не се готвим за война и никой не се готви да воюва с нас
Истериите покрай един координационен център с 40 служители, половината от които българи, създавани от определени политически партии, са безотговорно насаждане на омраза, паника и истерия в обществото, заяви министърът.
ГЕРБ: Русия не е заплаха за България, страната ни не се готви за война.Русия не е заплаха за България, голямата опасност идва от онези, които разпространяват слухове, че се готвим за война, обяви от парламентарната трибуна от името на ПГ на ГЕРБ Валентин Радев.
Ненчев: Политическото говорене в момента е по-опасно за националната сигурност.
„Няма заплаха за националната ни сигурност", заяви в кулоарите на Народното събрание министърът на отбраната Николай Ненчев.

Любопитно е и защо Турция,най-големият доскоро съюзник на САЩ, не се готви да воюва с Русия, а напротив и защо американските и натовски генерали не говорят за нея???
Какво точно означават голямото сътрудничество и сближаване с Русия,намеренията за купуване на руски лицензни противоракетни системи (ПРО) от Китай,несъвместими със стандартите на НАТО и извън системата на НАТО.Какво точно означават разнопосочните сигнали и отказа за пълно сътрудничеството със САЩ,НАТО и ЕС?
Къде точно се намира Ердоган между Запада и ислямизма?
Защо България отново е на грешната страна? Не е ли време да подадем заявка за напускане на узурпираният тотално от САЩ алианс?
image

Да не се окаже,както твъдят и от "Атака",че тези около 4 милиарда,над реално необходимите,за които никой от ГЕРБ не успя да даде смислено обяснение,да са за да подкрепим американският военно-промишлен комплекс?

Пред фактите не змам какво друго може да се добави.

Йордан Халачев

 ЗАПОЧВАТ ПРОТЕСТИ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО! "НЕ НА ДЪЛГОВОТО РОБСТВО"! СБОРЕН ПУНКТ - 28 ФЕВРУАРИ (СЪБОТА) ПРЕД БНБ В 12 ЧАСА



Гласувай:
15



1. planinitenabulgaria - Целият този заем е да се купят оръжия
28.02.2015 11:32
и да почнем война с Русия. Всички лъгаха, та се спукаха, но пък националистът Сидеров ги фана!
цитирай
2. bojinkata - Беден - богат храни!!!!
28.02.2015 12:27
Беден - богат храни!!!!
цитирай
3. podvodni - Да казат къде ще скачат специалните ...
28.02.2015 14:52
Да казат къде ще скачат специалните части, та да не стане като онзи конфуз с френските спецове, дето бяха отупани в Плевенско!
цитирай
4. slavimirgenchev1953 - Кат Русия няма втора
28.02.2015 21:41
тъй просташка на света;
там живеят във коптори,
търсят корени в пръстта.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1625587
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930