Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2015 05:19 - Пътят към Ада е „саниран“ с добри намерения
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1103 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 24.02.2015 10:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Думата на юриста: Рисковете от „безплатното“ саниране пред Сдруженията на собствениците
 Вицове и обвинения за купуване на избиратели прозвучаха в парламента при обсъждането на правителствената политика за саниране на панелните сгради.

Питането по този повод бе отправено от Мая Манолова и Дора Янкова от „БСП лява България“ към министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.
image

Лявото острие Манолова посочи, че жилищата ще се санират с пари назаем – 1 млрд. лева.

„Не съм виждала беден човек, който да тегли заем, за да раздава пари. Очевидно имате скрити цели, свързани с предстоящите местни избори“, коментира Манолова.

По думите й критерият за 36 апартамента изключва от програмата почти изцяло малките общини.

Затова от БСП настояват този критерий да отпадне като дискриминационен, както и принципът – първи по време, първи по право.

Манолова отбеляза, че „БСП лява България“ ще следи как ще гласуват депутатите от Реформаторския блок (РБ).
В ПАРЛАМЕНТАРНАТА РЕПУБЛИКА УПРАВЛЯВА СУЛТАНЪТ БОРИСОВ!

image

НЯМАМЕ АЛЕКО 2. ТЪЖНО Е! ЗАТОВА ПЪК СИ ИМАМЕ БОРИСОВ. ТОЙ НЕ Е НИТО ДЕСЕН, НИТО ПОЛИТИК. И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ!
image

Истината е, че Боко-2 от забавление в първия мандат, превърна втория в откровен садизъм, т. е. сега му е забавно да тормози целия народ!
„Разясняват Бойко Борисов и Лиляна Павлова санирането в един софийски квартал. Говорят те, а гражданите слушат на едно от онези събрания, които редовно организирате между четири блока. Започват обясненията и един гражданин пита: Извинявайте разбрах всичко, но г-н премиер, не разбрах от кой блок от четирите ще започнете да санирате. Бойко Борисов му отвръща: Нищо не си разбрал, разбира се, че ще започнем от Реформаторския блок“, разказа вица Манолова.
Велизар Енчев_ Санирането плаче за Конституционния съд • ЗАД КУЛИСИТЕ.com

„Ако за всяко ваше невярно, неточно или нахално твърдение внасяхте по 10 лева в деловодство на НС, нямаше да е нужно да теглим заеми, никакви“, репликира я Костадин Марков от Реформаторите и попита с какво програмата ще купи избирателите.
image

Според него до изборите фасадата на сградите няма да светне, дотогава само някакви хора щели да „щъкат по етажите“.

Снежана Дукова от ГЕРБ призова министрите от кабинета с думите: „Уважаеми господа министри, кучетата си лаят, керванът върви, а нашият тича. Работете и правете това, което правите, защото българският народ го очаква от вас“.

„Сигурно има и отделни народни представители, които също трябва да се санират. Пътят към Ада, знаете, че е осеян с добри намерения и всички тук сме с добри намерения, но ако продължаваме по този начин от лявата страна политическата сила с хъс да работят да не се случи санирането и вие да продължавате да нарушавате законите, някой ден ще говорим, че пътят към Ада е саниран с добри намерения“, коментира на свой ред Рамадан Аталай от ДПС.

В крайна сметка Народното събрание подкрепи правителствената програма за санирането на старите сгради, както предложиха ГЕРБ и Реформаторския блок.

Санирането на една панелка – от 3 до 5 месеца




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1624997
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930