Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2015 15:20 - България "червяса"
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1045 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 21.02.2015 05:49


 Румъния стана отличник срещу корупцията във властта, а България е отличник по подслушвания, корупция и "свобода" на медиите

Какво значение имало дали сега или след няколко дни щели да бъдат предявени обвинения по разследването на разработката „Червеи“, „спасително“ /Сотир – от гръцки език– Спасител/ изрече главният прокурор Сотир Цацаров. Цацаров вече ще го кръстим „нямало значение“.

 Да, де, „значението“ е, че размиването на „червеи“ е операция „Желе“ – чудим се сега кого ще „спазарим“ за „спасяване“. Контролирано се пускат Милендимитровци, дето отдавна трябваше също да бъдат по арестите, пушилки контролирано се разнасят откъм „таласъми“ и всичките тия упражнения хабят енергията – да бъдат заковани онези, ПО – ВИСОКОТО, КОИТО ВЕЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА СА ПРОСНАТИ ПО ОЧИ.
Мнооооого голям кеф беше да проскат Алексей Петров по очи. Мнооооого кеф бе обзела компанията на Боко/Пеевски, като снимаха „качулатите“ „дублите“ – айде, Альошка, стани и пак падни, че не стана добре „кадрото“… На някой да му направи впечатление, че фланелката, с която беше облечен Алексей Петров по време на „проскането по очи“, бе с надпис на чужда спецслужба?!
Цветлин Йовчев броят му ли вече „дублите“, или ВЕЧЕ „няма да правим така“, ВЕЧЕ сме „цивилизовани“ в МВР и службите?!
Бойко Борисов го играе типично в хъшлашкия си мазен пиниз – хем удря „атанасов – „реформатора“ с цънцаровски репортаж за „библиотекарите“, хем на Цънцарова и трепери гласчето и търси думичките уплашено, за да не сбърка сценария и да навлезе директно в дълбокото, хем – „вади“ „библиотекарите“ с „баланса“ Димитър Иванов – Митю Гестапото.
image
Борисов, както обикновено, го играе измекярски – хем с едните, хем с другите. После се чуди кой щял да го трепе и се оглежда като пияна кокошка за „ресто“.
Борисов знае, че покрай „червеи“ така може да се разплете змийското кълбо, че да стигнат ДО НЕГО. И ПАК ДО ЦВЕТЛИНОВЦИ, КОИТО ТОЙ ВЪЗВИСИ В СПЕЦСЛУЖБИТЕ. И КОИТО ИЗНАСЯХА НА ФЛАШКИ ИНФО. И КЪМ ЧУЖДИ СПЕЦ.СЛУЖБИ.
Борисов обаче не вдява, че покрай витиеватите си пинизчийски номера, така може да му влезе ПРОДАЖБАТА НА ДАНС ПО НЕГОВО ВРЕМЕ, че Банкя и Бояна, взети заедно, ще направят една Румъния.
Митю Гестапото мноооого се подиграваше на Петко Сертов. По онова време, докато се бъзикаше, написахме, че е по-добре да се съсредоточи да опази „дискредитирането“ с една „пералня на пари“. Защото на Борисов колесника му ще се отвинти пак, ако гръмне И ТАЗИ АФЕРА.
Цветлин Йовчев. Предупредихме единствени, че до когото се е опрял, все е горял и все е бил предаден. Защо Драшков не иска да вижда Цветлин вече повече от година, както писа АФЕРА? Драшков е класа над писанчевци и цветлиновци, които създаде, и Драшков знае, че Цветлин – „смс терориста“, както го нарича, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ ПОВЛЕЧЕ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ.
Обаче.
Сто пъти го написахме. Ще го отнесе единствено като „висш“ – Тодор Костадинов – бившият шеф на „Вътрешна сигурност“ и куп „мишоци“ – „опери“.
Освен ако! – СОКОЛА И ПЕЕВСКИ ВЕЧЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ, ЧЕ И ТЕ СА ПОДЛОЖЕНИ НА ПЪРЗАЛКАТА ОТ ЦВЕТЛИНОВЦИ.
Ако чуете за арест с или без „дубли“ на Цветлин Йовчев, да знаете, че на Цацаров са му дали „добро“. Другото е – шменти – капели.
В МОМЕНТА ВЪРВИ ЗЛОВЕЩО ПАЗАРЕНЕ С „ИНФО-МАСИВИТЕ“.
ЯНКИТЕ НАБЛЮДАВАТ СНИЗХОДИТЕЛНО.
ИЗРАЕЛЦИТЕ СТИФИРАТ ВИДЕО – ФЛАШКИТЕ ПО „ПАРТНЬОРСКИ“.
РУСНАЦИТЕ – ИСТИНСКИ СЕ ЗАБАВЛЯВАТ С БЕЗУМИЕТО, НАРЕЧЕНО БЪЛГАРСКИ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ.
А Алексей Петров е крайно време да го поканят в „Библиотекарския“ да предаде няколко урока на Цветлин как се пада по очи с „дубли“. Алексей е добър преподавател и на Цветлин ще му пламне задника от ученолюбие.





Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1627494
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930