Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2015 03:43 - БОКО КЕШИ „МИЛИОНИ, МИЛИАРДИ“. КАБЕЛАРИ, РАДАНИ, КАЛФИ/Н/, И ВСЕ ОСТАЛЬНИЕ ЩЕ НАПЪЛНЯТ ГУШИТЕ. СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА, ЦУНКАЙКИ СЕ, ЩЕ ГЛАСУВАТ „В ИМЕТО НА ДЪРЖАВАТ
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 876 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 19.02.2015 04:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Нямало да гласуват милиардите, дето иска да ги лапа Бойко Методиев Борисов ли?
Айде бе!
image

Кабеларят Симеонов, дежурен по задник на Цветанката /Ризова/, пени ли се, пени – на айдук се прави нашио кабелар, че нямало да подкрепят държавния заем, щото кой бил Борисов, че да им нарежда… Кабеларят е смешник от миманса, но пък ще се събуди мноооооого по-богат и следващите дни ще гласува заедно „в името на държавата“ с ГЕРБ. Ще скивате.
Раданът, рефоматорът, и той ще кльовне „милиони-милиарди“. Раданът, реформаторът, рекет – даден, рекет от Борисов приет.
„И Калфин“, както се изразява Бойко Методиев Борисов, разбирай „Калфата“, ще свие устнички като пеперудка от витрина на холандска уличка с червени фенери, и ще гласува, помнете ни думата. И той „в името на държавата“.
ДПС са ясни. В БОСТАНА бол кинти. Докато дочакат „руското ресто“, да имат за луксозни частни гробници. Пак „в името на държавата“.
Всичките ще ги накупи Бойко Методиев Борисов – къде с кинти, къде с постове. Вярно е, че Бойко Методиев Борисов обича да дели само на едно, но едно е – на улицата, без власт – мишена, с Цецо в затвора по избори, друго е – с някой друг милиард по-малко, разкешен за „всеобщото частно благо“, заради далаверата.
Ще се събудят дебелосерковците по-богати след някой и друг ден. Даже още утре.
Заслужавате си ги тоя народ, дето бил родил Левски и Ботев. Родил ги, ама ги предал. Заслужава си ги тоя народ, дето го бият, щавят и е*т, пък той квичи, че е в оргазъм.
Руснаците на такива им викат блядь.
Пу, да не чуе Иво Инджев, че току виж Путин го обесил, пък нас ни арестували „стоянденчевци“ от „изнесеното звено“ на ДАНС.
No Comment - Съюзът на съдиите скочи на ГЕРБ и Цветанов
НЯМАМЕ АЛЕКО 2. ТЪЖНО Е. БОРИСОВ Е ГЛАВАТАР НА ЕДНА БАНДА СЕБЕПОДОБИЯ.

Не бих искал да съм на мястото на който и да е депутат. Особено в ден като днешния. Ден, в който т. н. народни избраници преживяха поредното си унижение. По традиция, то беше предизвикано от т. н. премиер. Който им показа презрението си към тях без какъвто и да е макиаж. Подхвърли по хашлашки репликата за оставката си, стана и напусна събранието.
image

Освен релефната простащина, в това поведение прозират и други подозрения – за липсата на зачитане на чуждото мнение и липсата на елементарно възпитание не си струва да се говори. Борисов и друг път е раздавал шутове, шамари и тупаници в политическото пространство. Борисов за пореден път показа, че не е просто елементарен диктатор. Затова показа бицепсите си на тиранин. И охлади със студен душ дитирамбите на скритите си фенове, че се бил променил, че не е Борисов 1. Едва ли не, бил сменил и нрава си. Има много наивници, които се ловят на тая елементарна стръв.
Има и една друга гледна точка, която в известен смисъл обяснява поведението на Борисов в днешния политически ден. Борисов се държи така, защото е изпаднал в панически страх. Вероятно, променяйки се, е осъзнал, че е затънал до шия в безобразията, с които уж се бил забавлявал през първия си мандат. За себе си изключвам такава възможност, защото тя изисква наличието на някаква съвест или поне наченки на ембрионален процес в тая посока.
Борисов стотици пъти безсрамно демонстрира, че е несъвместим дори и с предположенията за някаква демокрация или демократичност.
Най-комичното в неговата фигура е, че самоопределя като десен политик. Той не е нито десен, нито политик. И никога няма да бъде. Борисов е главатар. На една банда от себеподобия, които нахлуха в жалката ни политика по байганьовски. Разликата между ония времена и днешните е само една – нямаме си Алеко, който да опише тоя титан на арогантната простащина и грубиянщина.

УРА! БОРИСОВ ЩЯЛ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА, АКО НЕ ЛАПНЕ „МИЛИОНИ, МИЛИАРДИ

Премиерът Бойко Борисов рече, че ако не бъдели осигурени пари за покриване на държавния дълг, ще подаде оставка: „Да видимЕ, ако не приемат дълга, като не го приемат 6 милиарда до края на годината, ако някой ми покаже откъде да ги вземем, понеже аз не знам, ще предоставим на други тази възможност и то още днес“.
image

Урррра!

Борисов, смачкан, небръснат, треперещ от шубе, пак я подкара урбулешката като в люлинска наказателна бригада. И поиска „милиардите“ да МУ бъдат гласувани. Както казваше един стар приятел, когато стане дума за мушенгия: „милиони, милиарди“. Та и Борисов така.

В парламента е бъкано от слуги, накупени пионки и всякакви други, оплетени като свински черва, така че нищо чудно да не ни ощастливят с новината за поредното абдикиране на Борисов от власт. А, че са лапачи всите, е ясно. Дай им „милиони, милиарди“ им гледай крадливия сеир.

Борисов си знае защо трепери като лист. НЕ е само до „милиардите“.
Пердето пада, Борисов, пада пердето.

„Ресто“ му викат. И по Банкя.




Гласувай:
7



1. bgman13 - Повтарям пак: Според сега дейст...
19.02.2015 11:21
Повтарям пак: Според сега действащият закон на България не сте длъжни да връщата заемите си от банките и не сте длъжни, да им плащате данъци.

Но аз знам, че вие много упорито ще продължите да желаете силно да си ги плащате тия работи и в такъв случай, защо се оплаквате?

Ето сега отново ви подавам, подарения от мене за вас план за действие срещу грабежа който се извършва над вас, и базиращ върху монопола над държавната власт, поради липсата на демокрация; и съм сигурен, че вие отново ще го пренебрегнете в името на силното си желание да бъдете експлоатирани:

http://bgman13.blog.bg/politika/2012/02/28/grajdanski-boikot-na-dyrjavata.912092
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1626889
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930