Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2015 11:08 - И РУМЕН ПЕТКОВ СЕ ЗАПЪТИ КЪМ … ЧЕТИРИ ГОДИНИ ЗАТВОР!
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 820 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 18.02.2015 11:09


 

imageАз многократно съм критикувал Цветан Цветанов, но за отказ за прилагане на СРС един министър не може да бъде съден. Аз също съм отказвал прилагане на СРС, всеки министър го е правил.“, минаха и заминаха без никакви последствия думите на партиеца от АБВ и бивш вътрешен министър Румен Петков.
Румен Петков е от онези, които защитават на амбразурата бившия вътрешен министър с особената форма на главата Цветан Цветанов.

Както е известно Цветанов бе осъден на две инстанции на четири години затвор по обвинение за престъпление срещу правосъдието, тъй като отказал да разпореди общо шест специални разузнавателни средства (СРС), разрешени от съда по разследване срещу бившия шеф на антимафиотите във Велико Търново Орлин Тодоров.
Чува ли се изобщо какво говори Румен Петков?
Цветанов е осъден, защото НЕ Е разрешил РАЗРЕШЕНИ ОТ СЪДА СРС по раследване срещу бившия антимафиот Орлин Тодоров. Румен Петков ли не знае зловещите връзки между бизнесмена Петър Христов от Търново, Орлин Тодоров и Цветан Цветанов? И какво означава един министър да БЛОКИРА РАЗСЛЕДВАНЕТО, КАТО ОТКАЖЕ ДА ПРИЛОЖИ РАЗРЕШЕНИ ОТ СЪДА СРС!
Аз също съм отказвал прилагане на СРС“, изрича с лекота на волна птичка Божия – Румен Петков.
Може ли да ни обади ПО КОЙ ТОЧНО СЛУЧАЙ И ПО КОЕ РАЗСЛЕДВАНЕ, И ЗА КОГО Е ОТКАЗАЛ ПРИЛАГАНЕ НА СРС?
Прокуратурата спи ли и след като „всеки вътрешен министър“ си е позволявал това, в случая признато от Румен Петков – защо не провери какъв точно е бил казуса с отказа на Румен Петков? И след като Цветанов вече отнесе четири години затвор на две инстанции, Румен Петков върви ли уверено по неговите стъпки?!
Петков се изказа неподготвен и по разработката „червеи“: „Не може да бъдат обвинявани службите априори. Институциите трябва да го кажат. За това казвам –пропуснахме шанса навреме да разсекретим. А можеше да го разсекрети заявителят. Не мога да коментирам кой е той. И неразсекретяването и липсата на по-голяма категоричност от страна на МВР и ДАНС остави всички тези въпроси висящи.“

Защо така ревностно освен Цветанов, Румен Петков брани и бившия шеф на „Вътрешна сигурност“, бягайки в коментарите си за особата му.
Румен Петков е безспорно знаещ и обигран. Възможно ли е подобна лаишка преценка, че трябвало незабавно да бъде разсекретен „заявителя“, както разработката? Петков прекрасно знае, че върви прокурорско разследване и е абсурдно на този етап, ПРЕДИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ АРЕСТИ /освен ако течащото в момента трескаво договаряне не доведе до осуетяването им/, да бъде разсекретена разработка, по която в момента тече досъдебно производство.
От години Румен Петков е един от феновете на Цветлин Йовчев и компания. Сега се оказа, че е фен и на Цветан Цветанов. Петков се опитва да неглижира „червеите“ с „рибари“ и говори за липса на разсекретяване /точно сега?!/ по недопустим начин.
Петков не е във форма. Щом се набута сам да го проверява прокуратурата, че и той е газил лука като бившия си „колега“ с особената форма на главата.

РУМЪНИЯ ИМА ЦЯЛО ПРАВИТЕЛСТВО В ЗАТВОРА



Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1615966
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031