Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2015 08:21 - Цвинокио иска цялата власт в ГЕРБ, тика Боко за президент чрез ДПС. Ахмед Доган крои коварни козни с „Шишко“…
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1592 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 17.01.2015 08:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Цветан Цветанов иска цялата власт в ГЕРБ. Омръзнало му да носи папките, докладват чинно наши агенти на дълбоко прикритие в най-близкото обкръжение на Бойко Борисов. Хитросплетенията на Лютви Местан в Нова тв в петък сутринта подпалиха моторетките в партията на Бойко Борисов. Цв.Цв. реши да се появи при Цветанка Ризова, за да пласира „ресто“. И да бърбори нелепици за „плавно“, мнозинство, разбира се. Обаче. Не се връзвайте, разколебаният синтаксис на Цветанов не бива да ви въвежда в заблуждение. Вторият човек в ГЕРБ от няколко месеца работи за каузата „Борисов президент“, за да стане най-сетне партиен бос. Какво че след това ГЕРБ ще започне да се топи като ланския сняг.
image

От три месеца доверени кадри на Цв.Цв. обикалят структурите, за да свеждат до знанието на ехалето новото послание за вътрешнопартийна употреба – „Бойко президент, Цветанов лидер“. Стартът на кампанията бе даден във Велико Търново. Преди това бяха смачкани фасоните на Емо Ротманса и Миро Мършата. Обиколката продължи към Благоевград и Кърджали. Двете организации са спечелени за играта на Цветанов. Обаче черешката на тортата е Варна. Няма да повярвате, не можете да си представите какви врътки заформя в морската столица Цв.Цв. Нали помните кой намачка и изрита от ГЕРБ Павел Димитров, който играеше местен „бигбос“ – Цветанов, разбира се.
Сега се хванете за нещо, за да не паднете. Емисарите на Цв.Цв. са приготвили специално предложение за Павел Димитров – да поеме част от „икономиката“ на ГЕРБ-Варна, да реактивира „тарикатчетата“ и да се разбере с Красимир Маринов за местните избори, т.е. Иван Портних гарантирано, вервайте, да спечели втория си кметски мандат. Павел Димитров ще си плюе на сурата, ако приеме предложението. Засега той уж твърдо подкрепя Данаил Папазов, който изтри праговете на „Позитано“ 20, за да се предлага за „независим“ кандидат, подкрепен от БСП. В същото време зад него е старата му дружка Делян Пеевски. Мазало – досега брояхме Б.Б. за авер на „Шишко“. Оказва се, че и Цв.Цв. загражда негови хора.
image
Междувременно Ахмед Доган вдига залозите. Подкрепата му за кандидатурата на Бойко Борисов за президент е класически данайски дар. Спомнете си какво се случи със СДС, след като Желю Желев стана президент с подкрепата на ДПС. Всъщност Сокола играе поне тройно. Предлага на червените да извадят силен „независим“ кандидат, за да бастиса Б.Б. и ГЕРБ още на вота. Доган винаги гласи резервни ходове, но първият му е очеизваден – Борисов наистина да стане президент, защото, ако бъде спрян на изборите с курвенска игра, сетне ще мъсти като за последно. Сокола има една мечта – Цв.Цв. да стане лидер на ГЕРБ. За целта „Шишко“ трябва да надмине себе си като изборджия. Останалото го знаете.

Цветанов говори с тялото на Вучков, а Пеевски с тялото на Лазаров.

Цветанов лъже при Цветанка Ризова без тялото на Вучков. По негово време имало респект към МВР, думна Цвъки. Голям респект – рекет, подслушвания, използване на прекомерна сила при арести, за което държавата е осъдена… МВР бе превърнато в репресивен апарат за лично и корпоративно ползване, срещу неудобните на политическата клика на власт.
image

Цв.Цв. иска ГДБОП в МВР, за да го ръководи с тялото на Вучков. Защото в момента е в ДАНС на ДПС и не му върши работа. Пък и с ГДБОП в ДАНС Лазаров е по-добре позициониран от него.

Пълен ташак е рециталът на Цвъки! Изобщо не трябва да му бъде давана думата. На всичко отгоре е осъден на 4 години затвор на първа инстанция, заради добре вършената работа като вътрешен министър при кабинета „Борисов 1″. Не, че сега пак не е той човекът в МВР, въпреки че не могат да го разделят с Лазаров, но все пак Цветанов говори с тялото на Вучков, а Пеевски с тялото на Лазаров.
 




Гласувай:
7



1. fascindoo - Колажите и
17.01.2015 10:31
ТУК СА ЖЕСТОКИ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1624719
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930