Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2014 10:53 - Какви престъпления са вършили Бризнашки и Плевнелиев?
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 978 Коментари: 1 Гласове:
14

Последна промяна: 05.12.2014 08:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Нова бомба за "Южен поток"! Щонов си призна, че е спрял проекта! От свое име ли е действал! Къде е началникът му Георги Близнашки? Защо мълчи Плевнелиев?
image

Мое писмо спря проекта „Южен поток”. Това си призна тази сутрин пред Би Ти Ви служебният министър на енергетиката в кабинета „Близнашки” Васил Щонов. Той обясни обаче, че е изпълнил решение на експремиера Пламен Орешарски. Проучване на ПИК, обаче установи по безспорен начин, че няма решение нито на тогавашния премиер Пламен Орешарски, нито на Министерския съвет за спирането на проекта "Южен поток". В същото време става ясно, че Щонов сам е изпратил писмо до Москва за спирането на "Южен поток".

 Юристи обясниха пред ПИК, че ако руснаците тръгнат на арбитраж България може да бъде осъдена на огромна сума. Остават въпросите - чия воля е изпълнил Щонов, собствената си или тази на началника си проф. Георги Близнашки. И как да си обясним мълчанието на президента Росен Плевнелиев, който твърди, че сам си е избрал Близнашки за служебен премиер?

 В същото време Близнашки се е върнал към преподавателската си дейност и едва ли му пука, че България може да понесе тежка санкция заради безумията на служебния му министър.
АЛАРМА! Бойко Борисов излъга отново. Той е подписал договора, който не бил виждал! - АЛАРМА

И още:

Владимир Путин пред Ердоган: До гуша ми дойде от българите!

image

До гуша ми дойде от българите! Създадените от българските власти пречки са основната причина Русия да спре "Южен поток".Това е заявил руският президент Владимир Путин пред турския си колега Реджеп Ердоган по време на визитата си в Анкара на 1 декември, съобщиха турски дипломатически източници, цитирани от „Хюриет".

 „До гуша ми дойде от българите. Имайки зад гърба си Запада и ЕС, те ни предизвикват и ни се противопоставят. Те отлагат проекта", казал Путин пред Ердоган по време на среща на Съвета за сътрудничество Турция-Русия на високо равнище.

 По време на съвместната пресконференция след разговорите руският президент обяви, че Москва спира „Южен поток".

 Позицията на Путин дори е изненадваща и за най-приближените му, които са я чули по време на преговорите с турските представители.

 Сирийският въпрос също е бил важна точка от разговорите. Източници са заявили пред турската медия, че Путин е предложил ново решение за Сирия, според което Башар Асад остава на власт.

 Ние сме единствената страна, която може да води разговори с опозицията и режима, заявил той и подчертал, че двете враждуващи страни трябва да седнат на масата за преговори.

 Позовавайки се на офанзивата на Дамаск срещу сирийския народ, Ердоган отхвърлил предложението на Путин.




Гласувай:
14



1. анонимен - Всички шикалкавят, защото им дъ...
04.12.2014 13:23
Всички шикалкавят, защото им дърпат конците от американското посолство.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1627540
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930