Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2014 11:58 - Стига постановки от рода на Юрдек гьол ! Стига „патриотични“ игри !
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1166 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 28.11.2014 11:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 При толкова много ловци в България доста народ знае какво е мюре. Това е изкуствена или естествена примамка, използвана от ловци.

А Борисов е ловец … Дори си спомням, че Меглена Плугчиева беше писала, че има нещо общо с кариерата на Борисов като ловец.

Именно Борисов заложи двойно мюре за патки на Патриотичен фронт и ДПС, а „реформаторите“ осигуриха два пъти такива мюрета – Орхан Исмаилов и Веселин Пенев. Целите са прости … „Патриотите“ хем да се покажат като „патриоти“ и така да се компрометират и да нямат претенции примерно към митниците и туризма и да бъдат определени като антиевропейци, което сваля цената на тяхната подкрепа, а от друга страна ДПС да подкрепи турчеещия се зам.-министър и бившия PR за който се говори, че има допирни точки с ДПС и е назначен за областен управител на София.
image
От трета страна мюретата създадоха напрежение в „реформаторския“ блок за властови позиции и застрашават и избора на Радан Кънев за лидер на блока.

Това са селски хитрини, но минават и за стратегия пред политиканстващия народец … Нека е ясно първо : „Патриотите“, ако бяха истински такива нямаше какво да правят в лагера на Бойко Борисов и Велизар Енчев го каза много точно в парламента. Няма как да ходиш да целуваш ръка на „приятеля“ Ердоган и да създаваш офиси на ГЕРБ в Турция, нещо което направиха и партията на Касим Дал и Корман Исмаилов и ДПС и т.нар. патриоти да се надяват, че няма как Борисов да назначава 10 зам.-министри и други мюсюлмани на държавни постове … Едва ли Валери Симеонов собственик на едър бизнес с медии, интернет, строителство, хотели е глупав и не разбира ситуацията и не е могъл да предвиди действията на онзи, на когото имаше в собствения си телефон личния номер ( Бойко Борисов) от 2010 г. А и да не забравяме, че той управлява повече от година заедно с ГЕРБ в община Бургас като председател на общинския съвет и Цветанов го сочеше за пример ?!

„Никъде в програмата ни не пише, че подкрепяме Бойко Борисов. Ако го бяхме казали това в кампанията си, нямаше да получим никакви гласове. Навсякъде по време на кампанията ни питаха дали ще се коалираме с Борисов и аз навсякъде съм казвал: Никога!. Не мога да плюя в лицето си и в лицето на всички избиратели. Затова съм гласувал против избора на Бойко Борисов за премиер“, посочи Велизар Енчев от Патриотичния фронт.

Второ: Лъсна фалша на „реформаторския“ блок с изказването на Лукарски непосредствено след изборите и чрез по-ранните писания в блока на Радан Кънев, както и в изявленията на Кунева и протестърите в лицето на правосъдния министър. „Мутрата“ стана пак премиер и със съдействието на „реформатори“ и „патриоти“ и АБВГоце си осигури изкарването на цял мандат и взимането на едни 12.6 милиарда лева кредити, с които да строи магистрала „Хемус“, стадиони, спортни зали и т.н. и при следващите избори отново нагло да заяви, че другите дори не могат да поддържат това, което той е „построил“ и простият народец от 1- 1.2 млн. българи да го венцеслави и избира, докато той пожелае … Преди изборите агитацията на всички бе против Бойко Борисов, НО ТОВА СЕ ОКАЗА НАГЛА И ПРЕСМЕТНАТА ЛЪЖА И ЗА „РЕФОРМАТОРИ“, И ЗА „ПАТРИОТИ“, АБВГоце, БДЦ на Бареков … ИСТИНАТА Е, ЧЕ ВСИЧКИ ИСКАТ ВЛАСТ И ПРИДОБИВКИ ЧРЕЗ БОЙКО БОРИСОВ И ЧЕ ПО ДРУГ НАЧИН НЯМА КАК ДА СЕ ДОКОПАТ ДО НЕЯ ?!

Трето : Половината от коалиция БОСТАН бяха изиграни в надеждите си за явно съвместно управление с Борисов и сега нещата се осъществяват на тъмно, но не и с очакваните приходи …

Ето ги истинските резултати от трика мюре за останалите политически патки … Срам и безнадежност в политическите перспективи за поне следващите 4 до 8 години …

 На фона на тези разкрития какво да уговарят отново „Реформаторите“ с „патриотите“ и за каква  подкрепата си за кабинета става дума?! В резерв и в готовност като девица за … дебнат подмокрени от мерак Барековци … Днес щели да предстоят срещи между лидера на ДСБ Радан Кънев и на НФСБ Валери Симеонов ?! Голям праз !

Новите бакалски сметки идват след назначението на областния управител на София-град Веселин Пенев от НПСД. Това е поредното мюре на ББ, което уж взриви „патриотите“, които отново бяха полегнали на Бойко с оттегляне на искането за отстраняване на зам.-министъра на отбраната Орхан Исмаилов.
image

 Симулирането на предконгресното напрежение в партията на Валери Симеонов „расте“, но е ясно, че няма кой да осигури пари, медии за „патриотичните“ игри.

Проф. Велислав Минеков_ Избират хора, които са престъпници, които са със съмнително минало, с нещастната си граматика. Срамувам се!

image





Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1615892
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031