Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2014 07:45 - Буда и будалите от ГЕРБ
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1808 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 15.11.2014 07:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Преди време Бойко Борисов лъсна като вербуван агент на службите с псевдоним БУДА … Колегите от “Биволъ” показаха наличие на големи топки и хъс за пореден път и осветиха милиционерската същност на Б.Б.
Още повече показаха и връзките между служби и организирана престъпност от времето на Виденов и Костов до ден днешен… В нормалните европейски страни и Буда и висшите ченгета трябваше да си отидат, но тук е България- нашата Бойковина, с магистрали, ленти и много наглост и глад, както и безочие. Явно ние сме будали, а Той е БУДА ?!!
image
ЦСБОП всъщност наследява голяма част от Шесто управление на Държавна сигурност. Почти всички офицери в службата са бивши „шестаци“. Такъв е и подполковник Спас Мирчов Спасов, разкрит с решение на Комисията по досиетата от 20.07.2010. След промените кадровият разузнавач от Шесто управление на ДС работи в МВР като началник на сектор от 26.03.1990 г. до 04.03.1997 г., после като началник на направление от 04.03.1997 г. до 19.11.1997 г. Освободен е от ЦСБОП на 48 годишна възраст от тогавашния директор Кирил Радев. Причината: подпомагане на групировките и теч на информация от службата към тях.

От март 2000 Спас Спасов работи в управата на фирма свързвана с Алексей Петров – „Спартак Секюрити“ (предишни имена „Виктория Инс“ и „Спартак Живот“), става ясно от Търговския регистър. Съсобственик във фирмата и неин прокурист в периода 2007-2009 г. е бил Антон Петров – Хамстера, считан за дясната ръка на Алексей Петров и обвиняем за отвличания по делото „Наглите“. От 2005 г. Спасов е и в управителния съвет на Спартак Интер Холдинг – С.И.Х., където мажоритарен акционер е „Лев Корпорация“.
Движение _Воини на Тангра_ - Форум

Проверката на Биволъ установи, че подписът на оперативния работник с код НБ-22 принадлежи на Младен Георгиев, който в момента е главен секретар на ДАНС. Младен Георгиев не е осветяван до момента като офицер от ДС. Той също е отстранен от системата на МВР през 1997 г. за подпомагане на престъпни групировки и изнасяне на информация.
image

Тъкмо досието „Буда“ е документът, който дава субстанция на подозренията за „нерегламентираните услуги“, които се извършват от „бандита-сътрудник“ Борисов. Неясно остава кой за кого е работил. Дали организираната престъпност е „помагала“ на службите, или обратното? Събитията разкриват картината на пълна симбиоза на държавата и мафията, в полза на последната, която хронологично протича така:

1. Вербовчикът, под зоркото око на ДС, прави бандита специален сътрудник и така опъва чадър над бандитските му дела.

2. Вербовчикът се заиграва с бандитите, разкрит е, и е изгонен от службите заедно с шефа си – агент на ДС.

3. Вербуваният бандит (Борисов) назначава вербовчика (Младенов) за шеф в бандитската си фирма (ИПОН).

4. Низвегнатият шеф на вербовчика (Спасов) започва работа във фирми на друг вербуван бандит (А. Петров);

5. Бандитът става шеф на МВР (Борисов) и прибира под крилото си вербовчика (Младенов).

6. Бандитът става шеф на цялата държава, членка на НАТО и ЕС, а неговият вербовчик е втори човек в най-мощната секретна служба на тази държава (ДАНС).
image

Вече няма шанс никой да бъде разкрит и да бъде изгонен…“

https://bivol.bg/buddah1.html  

И още за Боко и неговоте протеже Вежди:
К. Червенкова: Вежди Рашидов е малкият Бойко - неграмотен, арогантен, невежа. "Наблюдавам случващото се в българската култура повече от 30 г. Вежди Рашидов няма абсолютно никаква представа защо е министър и къде се намира". Така журналистът Копринка Червенкова започна разгорещен спор от студиото на бТВ за качествата на министъра на културата с опонента си актьора Христо Мутафчиев. Културният критик смята, че Рашидов е умалено копие на Бойко Борисов: „На България един Борисов й стига – вторият е много”, коментира Червенкова.

Освен това изрази сериозни съмнения относно неговите умения като скулптор: "Рашидов е неграмотен, брутален, арогантен, невежа и фукльо, дори е "трапезен министър", каза още Червенкова като посочи, че всички големи негови проекти са се провалили, но пък за сметка на това е рязал ленти пред камерите. 

Мутафчиев скочи в защита на културния министър: „И на мен не ми допада, че Обама е чернокож, но е президент на Америка”, заяви той и каза, че според него Рашидов върши работа.

"Работата на министъра е да бъде арогантен, да тропа по масата на Министерски съвет, за да получи средства", ядоса се председателят на браншовия актьорски съюз и посочи, че Рашидов е уредил 5 млн. лв., необходими за театралния сезон. 

По повод групата интелектуалци, които събраха близо 1500 подписа срещу Вежди Рашидов, Христо Мутафчиев каза, че има 10 хил. човека, които харесват министъра, но самият Вежди отказал да има подписка в негова защита. 

„Не го одобрявате, защото не даде да се открадне един имот”, заяви Мутафчиев.

"За какъв имот намеквате вие? Това изобщо не ме интересува", контрира Копринка Червенкова. Тя вбеси Мутафчиев с твърдението си, че театърът е в чудовищно просташко състояние, коментира бТВ.

image

Българският календар __ ВЕЖДИ РАШИДОВ - ЗАЩО___




Гласувай:
10



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1628025
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930