Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2014 11:59 - Лъсна "новият" морал на ГЕРБ
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1518 Коментари: 0 Гласове:
11

Последна промяна: 09.11.2014 12:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ето го "новия морал"! Министър Христо Иванов само преди година: Борисов и Цветанов са две мутри и част от мафията! Вън от политиката! ГЕРБ като дойде на власт, ще протестираме и срещу тях!

В България, държавата на късата памет, днешният правосъден министър и коалиционен партньор на ГЕРБ, Христо Иванов, само допреди година бе отявлен враг на Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Наричаше ги "мафиоти" и призоваваше да излязат от политиката завинаги.

 Следващите редове са негов статус от Фейсбук от 4 септември 2013 г., препечатан тогава в сайта "Хаштаг". По онова време Христо Иванов - Бойкикев (както ПИК писа, министърът неизвестно защо си е сменил фамилията - виж в ОЩЕ ПО ТЕМАТА) е активист на "Протестна мрежа" и активен участник в протестите срещу кабинета "Орешарски".

image

 "Ако протестът наистина е срещу мафията, това значи, че е И срещу Борисов, Цветанов и ГЕРБ като модел на партийно строителство и управление.

 Във всеки случай, така формулирам аз предмета си на протестиране. Ако говорим за "операция чисти ръце" (позицията на "Протестна мрежа" от онзи ден), това не може да не включва и изрично искане Борисов и Цветанов да напуснат политиката (защото оставката на Орешарски е само първа точка, нали?!).

 Хората, които са водили "технически разговори" с представители на п.п. ГЕРБ от името на протеста, следва да отправят ясно и публично този призив - Борисов и Цветанов вън от политиката. И това следва да е предпоставка за всякакви контакти, а не "надежда", че те един ден сами ще се сетят. Или сме срещу цялата мафия, или нищо не правим!

 След появяването днес на площада на тези две мутри като официализирани съ-организатори на протеста, позицията, че сега протестираме срещу Орешарски, а когато ГЕРБ дойдат на власт, ще протестираме срещу тях, става невъзможна за удържане."

 Ясно и точно - Христо Иванов само допреди година е бил убеден, че Борисов и Цветанов са мафиоти и че когато ГЕРБ се върне на власт, трябва да се протестира срещу тях. 

 Днес видният бунтар се е завъртял на 180 градуса, любезничи с "тези две мутри", участва в екипа им, уж в името на някаква велика коалиционна правда и национално спасение.

 Г-н Иванов, още ли смятате, че Борисов и Цветанов са мутри и мафиоти? Ако е така, кой е моралът, който ви позволи да станете министър в тяхното правителство?

                       ИСКАМЕ  ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!



Гласувай:
11



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1624802
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930