Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2014 15:23 - Мислите ли, че им пука ?!
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 580 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 05.01.2015 12:15


 Токът поскъпва отново, ако институциите не вземат мерки, предупреди председателят на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране Светла Тодорова.
image  image

„ДКЕВР очаква от следващото правителство да не диктува на комисията каква да бъде цената на тока, а да свърши своята работа, така че цената да не бъде увеличавана отново“, допълни Тодорова.
Според нея облекчение на цените може да бъде постигнато чрез законодателни промени по отношение на възобновяемите енергийни източници и на дългосрочните договори с американските централи ТЕЦ „Марица Изток 1“ и ТЕЦ „Марица Изток“ 3. Преди дни обаче и от двете централи отрекоха подобни разговори изобщо да са започвали.
Междувременно служебното правителство отпусна  438 441 лв. отпусна на ДКЕВР. Парите са за покриване на заплати и издръжка – иначе няма пари за заплати този месец и следващия, съобщи служебният вицепремиер Екатерина Захариева.
„Харчени са предварително, както на не едно ведомство. Изхарчени са за одити. Парите за заплати са отишли за одити”, обясни тя. В периода януари-април т. г. бяха извършени одити на електроразпределителните дружества „Енерго-Про Мрежи“ АД, „ЧЕЗ Разпределение България“ АД и „ЕВН Енергоразпределение България“ ЕАД, разходите за които не са предвидени в одобрения бюджет на ДКЕВР за настоящата година.

А в това време Боко се жалва:
Моменталически след като взе мандата лидерът на ГЕРБ отправи публична молба към ДПС да не подкрепят правителството с аргумент, че Борисов вече не пие кафе, а само руски чай …
„Моля ги, да не го правят, защото това ще породи много спекулации“, каза двукратният премиер – рекордьор. Той допълни, че кабинетът още не бил сигурен.

image  image

„Ако днес не се разберем с Реформаторския блок, Патриотичния фронт и АБВ, утре връщам мандата на президента. Имаме тристранна среща след малко с реформаторите и Патеричния Фронт. След това ще говорим с АБВГоце. Остава да минем по много тънък лед, а сме и хапнали яко … Не успеем ли, няма да правя правителство“, заяви Величеството.
С думи прости той разказа и за вчерашните консултации с Реформаторския Бойко, след които бе постигнато съгласие за структурата и състава на правителството, в което е предвиден и един министерски пост за АБВ. Най-вероятно социалното ведомство ще бъде предложено на Ивайло Калфин.
„Снощи им казах, че може да не съм премиер, а някой друг от ГЕРБ. Но им обясних, че това няма да е правилно. Защото ще означава, че аз се дърпам назад. Нашите привърженици, а и всички избиратели няма да приемат такова нещо добре. Така още от първия момент правителството ще бъде поставено в нестабилност“, разказа Бай Борисов.

Попитан дали ще се опита да осигури подкрепа от България без цензура, след като първите преговори с формацията се провалиха, Борисов каза, че има такъв вариант.

„Днес ми се обади Джефри ван Орден (един от най-уважаваните британски евродепутати на Консервативната партия – б.а.). Знаете, че с него се познаваме от много години. Той ме помоли за още едни консултации с Би Де Це, на които да направим нов опит да постигнем съгласие. А и Бареков долетял от обич и съчувствие на мига от Брюксел да помага.... 
Утре ще има правителство!!!!
А честит мандат Бай Боко и полека с кибритчетата, че скоро чергата ти ще се подпали.
ЖАЖДАТА ТИ ЗА ВЛАСТ Е КАТО НА ЗВЯР, ГОТОВ ЗА  ДИКТАТУРА И ПОГРОМИ!?
ЧЕСТИТО И НА БЛИЗАЧИТЕ ОТ РБ, АБВ НА ГОЦЕ И ПФ НА ЧЕНГЕТАТА! И ДУПЕ ДА ВИ Е ЯКО!




Тагове:   ток,   диктатор,   мандат,   цени,   АБВ,   ПФ,   боко,   пука,   РБ,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1625100
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930