Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2014 08:26 - Да строим неуморно сарая
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1082 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 02.11.2014 17:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Аркадашлари ! Излагате се бе … Излагате се пред чужденците и най-вече пред либералите в европарламента … Дори Жожето Дол не можа да дойде да се порадва на сарая на Сокола и се задоволи само с нежно положена ръчичка върху бедъра на Фандъкова, а тя горката се раздаде за ЕНП, ГЕРБ и София … Тцъ,тцъ …
image

   
  image                                                                                                                        Ако бяха се стегнали аркадашларите сега сарая да бе готов и нека тогава Бойко да идва да развали барбекюто на Сокола след като е в зоната на руската охрана на руския порт, на руската петролна компания в „независима“ Бълхарийка. Даже и да има опит в охраната на руската нефтена компания, Борисов пак не може да го пуснат до сарая на Доган, защото няма яхта като оная на Сокола …

image

Бедният електорат на ДПС, твърд като скала отново си гласува за „българската“ партия създадена с бабуването на ДС и Доган, а специалистът по всичко с хонорар от над милион за „Цанков камък“ се оказа, че има още много и много милиони и то в евро, може пък да ги е спечелил от Анадолското тото или от турска рулетка ?! В разни медии се писа за нова яхта на Доган от типа притежаван от братя Диневи -“Ferretti 830″, дълга била 25 метра и струвала 4,5 млн. евро.събирала до 20 човека на борда и имала мощност на двигателя 1948 к.с. с които развивала максимална скорост от 33 възела.

Това била 4-тата яхта на почетния председател на ДПС, който нагло се беше заканил, че ще си купи и космически кораб, напук на българския народ.

 Той е собственик на луксозната лодка Хермес, на яхтата Лейди Мая, а се говори, че и прочутата Агата е негова.

Бившият лидер на ДПС Ахмед Доган е закупил свръхлуксозна нова яхта на стойност 30 милиона лева ?! Така пишат медиите … Но какво е яхта без пристан и сараи, а точно такъв се строи на няколко мили от о-в Света Анастасия и от Бургас. Видяхте снимките, нали ? И яхтата се вижда …
Той бил платил около 15,4 милиона евро, което е равностойно на горепосочената сума.
image  image

Яхтата била марка „Ферети“.
Подобни водни возила имат могъщите братя Динев, нефтения бос Валентин Златев, както и босовете на групировката ТИМ.

Яхтата на Доган щяла да бъде най-скъпата и луксозна сред останалите олигарси на прехода.
Той сам се е шегувал, че по този начин си прави скромен подарък за пенсия. Луксозната му придобивка щяла разполага с всички екстри.
Щяла да има три спални, гостна, трапезария, голяма веранда на открито.
Яхтата щяла да е оборудвана със сателитна връзка и с възможност за херметизиране.
Тя ще можела да издържа вълнение до 9 бала и на практика, ако няма пробиви щяла да е непотопяема и добре, че ще е така щото преди дни имаш 7 метрови вълни наблизо и те нанесоха щети върху о-в Света Анастасия.
За богатство на Сокола се носят митове, като се смята, че той има под различна форма активи за над 500 милиона евро. Е, колко са останали или не в КТБ не знаем ?!
Той напусна официално политика, но като патрон на ДПС продължава да дърпа конците.

Тъй че аркадашите, стягай те се и до следващите избори новите сараи да са готови, че да има Жожето Дол къде да го разведем, хем да отпусне, хем и някоя кълка ще му дойде добре .





Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1624166
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930