Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2014 13:31 - БКП разговаря с двете си дечица – ГЕРБ и БСП
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 800 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 05.01.2015 12:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  В началото на юли т.г.. Александър Паунов от трибуната на парламента заяви :

„Най-големите лъжци в този парламент се намират на първия ред на ГЕРБ. Най-големият лъжец е Бойко Борисов. Дядо му е убит от комунистите. Ако дядо ти е убит от комунистите, никога няма да влезеш в редовете на Българската комунистическа партия и да влезеш в органите на МВР. Първа лъжа. Бойко Борисов заедно с парламентарната група вкарва закона за престъпленията на комунистическия режим, а първият ред са комунисти. Бойко Борисов комунист, дете на партията. Цецка Цачева – комунист, Велчев – комунист, само че изключен, защото няма качества на комунист. На голямата група ще ви кажа истински случай. В арменския парламент влизат хора с маски и автомати и казват: да напуснат комунистите и почват да стрелят на месо. Ако в тази зала влязат хората с маските, теоретично, и с автомати, и кажат комунистите да излязат от залата, аз от вас няма да мога да изляза от тази зала, всички ще се хвърлите към вратите“. Това заяви депутатът от „Коалиция за България“ и лидер на Комунистическата партия на България от парламентарната трибуна. Негласно той призна, че в същност ГЕРБ и БСП са двете големи части на БКП.

image  image

Днес те си говориха за власт през призмата на интересите си и уж не се разбраха, но това е трик, който позволява едното гладно псе да се наяде, а след време и другото …

Председателят на БСП Михаил Миков изрази задоволство от провелите се разговори с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

БСП и ГЕРБ не се разбраха за съставяне на широка коалиция. Социалистите няма да участват в бъдещо коалиционно правителство. Това стана ясно днес след провеждането на консултациите между първата и втората политическа сила в 43-то Народно събрание, съобщи БГНЕС. Миков и Борисов ще имат още една среща, когато започне работата на новия парламент. Договорихме се, че и в бъдеще ще продължим да обсъждаме откровено, конструктивно решенията за различни тежки проблеми, които стоят пред страната, заяви лидерът на БСП Михаил Миков след срещата си с Бойко Борисов. За съжаление, така са подредени партиите в парламента, че дори възможността за хипотетична, коалиция не е възможна, коментира от своя страна лидерът на ГЕРБ. След обяд Националният съвет на БСП на закрито заседание ще обсъди позицията на партията дали да бъде в опозиция, сподели glasove.com. Заявих, че ще бъдем достатъчно отговорни и конструктивни по отношение на тежките проблеми, които стоят пред страната и за които е необходимо проява на отговорност от всички политици и от всички политически сили. Високо оценявам споделените позиции по различни въпроси, свързани с банковата система, енергетиката, състоянието и изпълнението на държавния бюджет“, каза още Михаил Миков, цитиран от БНР.

Като се започне от Вождът и се стигне до последния съветник на ГЕРБ, всички май ги е родило „червеното знаме”.

Зад трудовата и партийната биография на ГЕРБ-аджии прозира дългата ръка на майката-столетница.

Ама те всичките са такива… От първия до последния… Нас практически ни управлява един ешелон на БКП и тоя ешелон е свързан от една страна с висшата комунистическа номенклатура, а от другата страна с Държавна сигурност…“, заявява разследващият журналист Григор ЛИЛОВ.

Сега ще се наядат гербавите, а по-късно червените, но и в двата случая БКП Е ЖИВА




Тагове:   БСП,   БКП,   ГЕРБ,   двете,   разговаря,   дечиця,


Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1627482
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930