Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2014 09:34 - Шайка - ГЕРБ и Деформаторският блок се забавляват с игра на БОЙКОтиране
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1634 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 16.10.2014 12:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Вървем към нови избори. Отдавна е ясно, че ГЕРБ нямат желание да управляват с РБ и по-добре да го кажат ясно, Да не би да привиждат мафията в своите редици и партньорите си.
 Според него, Реформаторите не са дали повод за разваляне на преговорите. До петия час в дискусията вчера всичко вървяло гладко. След това нещата се влошили рязко от страна на ГЕРБ.

 Радан Кънев заподозря, че герберките са търсели повод реформаторите да развалят преговорите. Представителите на блока обаче смекчили позициите си и били градивни. Тогава ГЕРБ си намерили повод – в това, че РБ бил  нестабилна формация.

 Радан Кънев обясни, че това не е така, тъй като било ясно от една година кои представляват блока. За разлика от, по думите му - партньорите на ГЕРБ – Патриотичния фронт и ББЦ, които променили рязко структурите си след евроизборите.

Той нападна Цоцка Цачева, която била единственият юрист на срещата вчера, но не била на висота като се усъмнила в юридическите аргументи за представителството на блока.
image

Реформаторският блок изскочи с ново искане пред ГЕРБ за съставяне на общо правителство. Те изключиха от възможните партньори освен БСП, ДПС и „Атака“, но и партията на Бареков „България без цензура“.

 В открито писмо до Бойко Борисов и до трите преговарящи дами от ГЕРБ, раздадено на медиите по време на днешните консултации, от РБ заявяват, че е необходимо демонтиране на модела на страстване на политическата, икономическа, съдебна и медийна власт, станал известен в обществото като модела "КОЙ?".

Бареков ходил в Банкя при Бойко Борисов в четвъртък миналата седмица, за да му се извинява, целувал му ръката, боготворял го, а в това време Ана Баракова от бебеците заяви, че напуска групата и става независим депутат. Разпад!?
image

Към момента пророчествата на Севрюкова се сбъдват с поразително голяма точност. Самата Ванга я е признавала като по-даровита от двете. "Всичко, що е издумала, нарисувала, начертала Слава, ке се сбъдне“, признавала с ръка на сърцето Вангелия.

 Всичко това очевидно е респектирало и партийните функционери, които са се заели с изчисления на нейните  предсказание за бъдещето на страната. Така, ако правителството на Андрей Луканов се брои като първото след  Десети ноември 1989 г., то служебният кабинет на Близнашки идва под номер 15. Значи още четири  правителства ни чакат, докато дойдат читави хора на власт. От същата датировка личи, че и новият кабинет Борисов ще падне може би още по-бързо от стария с участието на ГЕРБ. След това най-верояно ще имаме смени на караула на Дондуков 1 на почти на всяка година. Тази шайка ог престъпници, начело с Росенчо, е време да се махне.

image













Гласувай:
11



1. ravramov - Дано час по-скоро се освободим
16.10.2014 10:28
от престъпниците от ГЕРБ и тям подобните българофоби.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1627711
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930