Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2014 14:37 - ДПС подготвя "Операция "Босфор“ като новия Костинброд! Недопустимо е Местан да плаши българите с Украйна!
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 805 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 25.09.2014 14:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ДПС подготвя мащабна фалшификация на вота с по-голям обхват от Костинброд, която ще се казва „Операция Босфор“. Идеята е освен разкритите секции в Турция да се имитира голям брой празнуващи Байрама, които всъщност няма да влязат на територията на страната. Въпреки това тези гласове ще бъдат служебно добавени и фалшифицирани в протоколите, както от ДПС, така и от Касим Дал и Реформаторския блок. Реално в България ще бъдат докарани не повече от 20 хиляди български паспорти, а по урните ще бъдат отчетени пет пъти повече. Това заяви пред ПИК Николай Бареков.

 Лидерът на партия "България без цензура" е категоричен: "Недопустимо е Местан да плаши България и стабилният ни етнически модел, като дава за пример Украйна. Г-н Местан, защо плашите българския народ като сравнявате толерантна България с размирна Украйна? Да не би да разчитате ролята на Путин да бъде изиграна от вашия нов приятел Ердоган? Принципната разлика му България и Украйна е, че там конфликтът не е религиозен, с какъвто Местан плаши българския народ".

 Бареков припомни, че Любен Дилов вече е разкрил, че е присъствал на преговори с ОДС, на които Касим Дал е поставил условие турският език да бъде признат за официален в България, като част от сделката за коалицията.
image

 "Г-н Местан да отговори, дали сега е водил разговори с Ердоган да лобира за това турският език да бъде въведен като официален, като по този начин ще неутрализира искането на „България без цензура“ за образователен ценз за гласуване. За това ще настояваме да се въведе казармата като трудова и образователна повинност, за да може младото поколение турци с български паспорти, родени и живеещи в Турция задължително да премине през нея, като така ще могат да запазят българското си гражданство", подчерта Бареков пред медията ни.

 "Трябва да е ясно как ГЕРБ и Реформаторският блок участват в тази схема. Коалиция БОСТАН ще представлява управление на ГЕРБ с Реформаторите, а ДПС ще ги подкрепя отстрани. Блокадата която ББЦ ще извърши на 1-ви октомври на границата с Република Турция цели да попречи на тази мащабна операция. Заедно с това ще изпратим наблюдатели в Турция, Кърджали и Разград, където се очаква контролираният вот за ДПС и Касим Дал да бъде добавен в протоколите след приключването на изборния ден. Изводът е, че докато ГЕРБ печаташе фалшиви бюлетини, ДПС ще си отпечата фалшиви избиратели. Целта на „Операция Босфор“ е да се попречи на силно центристко управление с участието на „България без цензура“, категоричен е евродепутатът.




Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1624899
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930