Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2014 10:24 - ГЕРБ - нас червеното знаме роди ни
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1870 Коментари: 0 Гласове:
13

Последна промяна: 09.09.2014 09:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                    Нас червеното знаме роди ни,
                                       нас не ще ни уплаши смъртта -
                                       ние сме на всеки километър
                                        и така - до края на света.

                                        Пада другарят в смъртен бой,
                                        пада за теб, свобода,
                                        за да изгрее и стане той
                                        малка червена звезда.

                                         Нас далечни победи ни викат,
                                         нас ни чака в зори радостта
                                         ние сме на всеки километър
                                         и така - до края на света.

image
Така пееха навремето „другарите” в култовия едноименен сериал по Първа програма. Освен че никнеха на всеки километър тогава, продължават да никнат на всеки километър и днес. И ако някой си мисли, че БКП (БСП) е омаломощена и срината, а последователите й от ден на ден намаляват (или измират), много греши. Просто вижте ГЕРБ – „Б“ отбора на децата на червената номенклатура …
Най-големите лъжци в този парламент се намират на първия ред на ГЕРБ. Най-големият лъжец е Бойко Борисов. Дядо му е убит от комунистите. Ако дядо ти е убит от комунистите, никога няма да влезеш в редовете на Българската комунистическа партия и да влезеш в органите на МВР. Първа лъжа. Бойко Борисов заедно с парламентарната група вкарва закона за престъпленията на комунистическия режим, а първият ред са комунисти. Бойко Борисов комунист, дете на партията. Цецка Цачева – комунист, Велчев – комунист, само че изключен, защото няма качества на комунист. На голямата група ще ви кажа истински случай. В арменския парламент влизат хора с маски и автомати и казват: да напуснат комунистите и почват да стрелят на месо. Ако в тази зала влязат хората с маските, теоретично, и с автомати, и кажат комунистите да излязат от залата, аз от вас няма да мога да изляза от тази зала, всички ще се хвърлите към вратите.

image

                                          Бойко Борисов 

Бивш премиер, едноличен лидер на ГЕРБ,депутат в 42-то Народно събрание. Член на БКП и син на полковник от МВР – Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. През 1991-а година неговата фирма охранява бившия първи Тодор Живков. Бойко Борисов… значи, когато той напуска системата на МВР, когато в.“Дума“ пише за героичната му постъпка, че отказва да захвърли партийната си книжка, той е с чин майор от ДС, той е и роднина на Иван Славков. Близък роднина е на неговия племенник генерал Войнов… Трябва ли да припомняме, че на 19 години Борисов е комунист, че е бил секретар на УК на ДКМС на училището в Банкя, че баща му и бил полковник от МВР, че е бил свързан с трибуквените групировки или онзи прословут доклад за него.

image

 „Бойко Борисов е свързан с най-големите представители на българската мафия. Това се отбелязва в поверително разследване за оценката на риска в страната, възложено от частна банка и публикувано от американското издание „Конгрешънъл куотърли“, което осигурява новини за дейността на Капитолия, където се намират американският Конгрес и Сенатът, предаде Инфо радио.

„Най-могъщият политик в най-новия съюзник на Вашингтон в световната война срещу тероризма – България е близък съратник на известни гангстери и е свързан с почти 30 неразкрити убийства в черноморската република“, твърди докладът. „Американското партньорство с 48-годишния Бойко Борисов е най-новият пример за политически компромис заради глобалната война на администрацията на Буш с тероризма, която кара Пентагона, ЦРУ и ФБР да се съюзяват с някой от най-корумпираните и агресивни световни лидери“, продължава изданието. Според поверителното досие, събрано от екипи от бивши американски топполицаи за швейцарска финансова институция, Борисов е също считан за бизнеспартньор и бивш съратник на някои от най-големите гангстери в България.
оже би са верни и думите, които е изрекъл или се приписват на г-н Борисов от едно негово интервю:
„Защото всички мутри ме знаят кой съм, по спортна линия и не само по спортна и ме уважават. И аз ги познавам и ги уважавам. И Георги Илиев, лека му пръст и брат му, нямаше техен рожден ден, на който аз да не съм централен гост“.
Иво Беров пише за това:
Защото и Бойко Борисов е бивш комунист. И то бивш комунист, който се отказва от членството си в партията едва през 1995-та година. Бойко Борисов е един от малкото бивши комунисти, може би единственият, който си позволи /понеже е готин, може би едва ли не/, откровено да хвали и превъзнася най-тъпия и най-гадния комунистически диктатор в цяла източна Европа – Тодор Живков. Негов работодател, между другото. Все припомня, че дядо му е бил убит от комунистите. И никой от онези, които приемат убийството на Борисовия дядо като убедително доказателство за десничарството на внука му, не се сети да го пита примерно следното:

 Срам ни е от Вас г-н Борисов! _ VBOX7

- Абе, байно, като дядо ти е убит от комунистите ти защо стана член на партията им? И защо остана член чак до 1995-та година? - Абе байно, като дядо ти е бил убит от комунистите, ти защо искаше да те приемат в най-гадното комунистическо учреждение – Държавна Сигурност? - Абе байно / може и бате/, като дядо ти е бил убит от комунистите ти защо се нае да обслужващ най-тъпия и най-простия комунистически вожд – Тодор Живков? Такива въпроси, обаче немА. Никой не се осмели да ги зададе.“

„Какво му остава на болния от амбиция за реванш Бойко Борисов? Да управлява с правителство на малцинството? Правил го е, но не това е неговата мечта. Ето защо пред него има само един печеливш ход — да се върне в БСП, което ще реши всичките му проблеми. Нека припомним, че той напусна военната си служба, защото отказа да се деполитизира и си остана член на БКП /преди преименуването й в БСП/. Така че, ще се чувства в своя среда. Защото какъв десен е той? Влезе в ЕНП, защото му трябваше покровител, но той не скрива симпатиите си по режима на Тодор Живков, изпусна се и за възродителния процес, посочи диктаторите на ХХ век като свои кумири. Никакви идейни притеснения няма да има. Може да вземе със себе си и цялата върхушка на ГЕРБ-те са комунист до комунист – Цецка Цачева, Красимир Велчев… Кой партиен секретар, кой дете на секретари – Лили Павлова. Ще им олекне да не се правят вече на такива яростни антикомунисти. Не им е леко на ренегатите“, написа известният журналист Иван Гарелов преди седмица.




Гласувай:
13



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1624557
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930