Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2014 12:09 - БОРИСОВ ПОЗДРАВИ ОНЗИ, КОЙТО ТАКА И НЕ НАМЕРИ ХРАБРОСТ ДА ГО РАЗСЛЕДВА
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1059 Коментари: 0 Гласове:
15

Последна промяна: 17.08.2014 10:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Актьорските етюди на Бойко Борисов са досадно преиграни. С неподражаем изказ и лексика, Борисов отигра нов етюд, достоен за втори кръг на приемен изпит в НАТФИЗ, и поздрави главния прокурор Сотир Цацаров. Трудно се разбра точно заради какво, но все пак схванахме, че било заради извинението на Цацаров. Години наред Борисов бе биз-бизе както с Цветан Василев, така и с Делян Пеевски. И ако Цветан Василев малко непохватно стискаше юмруци в тв интервюто си, то Делян Пеевски, който го кара по „джаста праста”, е крайно време да отвори уста не само за Цветанов, а и за авера си Борисов.
image
Защото Бойко Борисов да поздравява фамилиарно изнесено главния прокурор Сотир Цацаров, си е смешка, тъй като целокупното общество цяла година загуби всяка надежда от чакане някой от същата прокуратура да захване разследване срещу Борисов

Искам да поздравя главния прокурор Сотир Цацаров, то така и се прави, когато подчинени и хора, които са направили нещо, както трябва, вместо да се проявява инат или да се защитава сляпо една институция – правилното, нормалното и достойното е да излезеш и да кажеш: „Да, имаше някакви нередности или грешка. Вървим нататък”. Това е честно и хората го разбират. Сотир Цацаров даде пример на политическата класа, как би трябвало да се действа. Главният прокурор е поставил стабилността на банковата система на първо място.”, заявява Бойко Борисов пред Агенция Фокус.

Кой кого и за какво поздравява? Борисов – Цацаров, че „не разклатил банковата система”, разбирай Цветан Василев? Или, Борисов – Цацаров, че още не е проявил задълбочен интерес към деянията на Борисов? Тия дни Борисов е твърде нервен. С объркана реч. На моменти истеричен като квартална мутра.

Американците ли го отсвириха, или е ред на Делян Пеевски – на война като на война – да жертва и „необходимото зло” Борисов? Във всеки случай на Цацаров трябва да му е крайно неуютно. Да те поздрави човек, който не си намерил храброст да разследваш цяла  година, си е чиста проба „борисовски пиниз” – гавра.

Предстои да видим от това мазнене какво ще последва.
И още:
АФЕРА.БГ - БЛИЗ-н-ашки назначи кадри на ГЕРБ за областни управители. ДПС, БСП и цялата останала сволоч МЪЛЧАТ В СИМБИОЗА „БОСТАН”

АФЕРА.БГ - Мутрата Борисов като всяка българска мутра има една основна слабост – ТОЙ СЕ СТРАХУВА ОТ ВАС!

АФЕРА.БГ - Пурко Близашки върнал Урко Алото по поръчка на Тиквоний Банкянски!

АФЕРА.БГ - Бойко Борисов- Дянков направи най-доброто нещо за България, което можеше да бъде направено…

АФЕРА.БГ - Как биде издаден Указ № 200 от 05.08.2014 г. за назначаване на служебно правителство!









Тагове:   Сотир,   борисов,   бойко,   цацаров,


Гласувай:
15



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1628333
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930