Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2014 07:19 - Изнудвачът в действие
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1408 Коментари: 1 Гласове:
17

Последна промяна: 15.08.2014 07:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Борисов прави силен публичен ход, с който се опитва да събужда страховете на хората и да ги изнудва да му дадат пълната си подкрепа без да я има. Това е слаб предизборен ход от негова страна.

Така лидерът на ДСБ и говорител в оставка на РБ Радан Кънев коментира изказването на бившия премиер Бойко Борисов, че няма да състави правителство без пълно мнозинство от 121 депутати, както и критиките му спрямо реформаторите. Кънев препоръча на Борисов да осъзнае, че избирателите определят с гласовете си каква да бъде следващата коалиция като категорично отрече някоя от политическите сили във формацията да е водила предварителни разговори с ГЕРБ за евентуално съвместно управление. Такива щяло да има след 5 октомври.
image

Той отхвърли възможността за сътрудничество или коалиция с БСП и ДПС. По време на извънредна пресконференция на реформаторите стана ясно, че формацията ще се яви като коалиция на предсрочните избори на 5 октомври.  "В близко бъдеще се обсъжда и регистрация като партия Реформаторски блок", съобщи Корман Исмаилов от Народна партия "Свобода и достойнство".
image

Той увери, че кандидатдепутатските листи са почти готови и до седмица ще има вече подписано коалиционно споразумение между петте партии, съставляващи РБ. По думите на Исмаилов напредва и подготовката на предстоящия в средата на септември конгрес на реформаторитеа, като според него, е добре да има повече кандидати за председателското място.

От своя страна Радан Кънев, от когото се очаква окончателно да заяви дали ще участва в надпреварата за лидер на РБ, подчерта, че не се притеснява от конкуренция - била тя в лицето на председателя на СДС Божидар Лукарски или на Найден Зеленогорски от "Движение България на гражданите". Реформаторите остро разкритикуваха някои от последните назначения по по-ниските етажи на властта и същевременно изразиха притеснения от партиен натиск и намеса в служебния кабинет.
image

"Хора с досиета в ДС не трябва да заемат постове", категоричен бе Кънев в коментар на връщането на Ваньо Танов начело на митниците.

"Политически показателно е, че докато философията на партийна намеса в назначенията по високите етажи не бъде изкоренена, дори едно добре изглеждащо правителство ще бъде заложник на политически натиск, интриги и "под тях" властта ще се упражнява също по стария начин", подчерта лидерът на ДСБ. "В митниците, пътната агенция, строителния контрол и др. са старите партийно обвързани лица", посочи още той. 
В момента готвят престъпника Цецо Наглецо за бъдещ министър на вътрешните работи.
Излиза, че пак ще управляват държавата проладнали ченгета и прости овчари. Честито българи!
▶ _великите мислители_ Бойко Борисов и Юлиан Вучков - YouTube
▶ Бойко Борисов отговаря на въпросите на МГЕРБ в Плевен - YouTube
Бойко Борисов_ Ако ГЕРБ не е първа политическа сила, веднага ще има предсрочни избори - YouTube













Гласувай:
17



1. анонимен - Мерси! :)
15.08.2014 07:35
Мерси! :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1627911
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930