Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2014 14:38 - USA -агент Буда докладва
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1464 Коментари: 1 Гласове:
23

Последна промяна: 12.06.2014 14:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 От една седмица Тиквата се изтърколи чак в Америка, влизайки в ролята си на агент Буда. Борисов обещава на янките да дупчат Черно море, щял да внася и втечнен газ от Америка „в зависимост от нуждите“. Нова гербаджийска пиар-порция долетя от САЩ, където Бойко Борисов се вихри да топи българите.
„Когато правителството на ГЕРБ се върне на власт в България, веднага ще обявим прозрачни конкурси за находищата на природен газ и нефт в Черно море. Това е огромна възможност и за американските компании за инвестиции и бизнес. За съжаление след като дойдоха на власт, от една страна българските комунисти замразиха всички тези възможности за инвестиции и от друга – лишиха държавата ни и Европейския съюз от възможността да добиваме евтини суровини и бяхме принудени да продължим да купуваме скъпия руски газ. Но когато Европейската комисия осъзна какво правят комунистите, спря европейските фондове за България и днес нашето правителството се срина окончателно. И когато ГЕРБ се върне на власт ние веднага ще обявим прозрачни конкурси за тези находища и ви приканвам да участвате в тях. В България могат дабъдат изградени и паро-газови централи за производство на електрическа енергия, защото страната ни разполага с електропреносна мрежа за износ на ток както в региона, така и в цяла Югоизточна Европа. Сформирането на общ съюз ЕС и САЩ ще могат да се преговаря и за доставките на втечнен газ от Америка в зависимост от нуждите на европейския пазар. Чрез публично-частно партньорство на европейски пристанища могат да се изградят и терминали за доставка на втечнен газ. 
За разлика от всички останали партии в България, ние не е нужно да доказваме на САЩ колко надежден партньор сме.“, рекъл агент Буда.

image  image

И няколко коментара:
На лудият сабята му сече на всички страни. Има ли нормални хора, които вярват, че този може да бъде държавник? Горката ни България! Аз досега не съм виждал нормален гербер.
Боже опази ни от такива идиоти, като Борисов..
...рекъл борисов и си облизал дневната порция задници, които обаче, за съжаление, се натрапват и на целия български народ, на който вече взе да му писва :)
Минава времето, в което простите хора лесно се управляваха... Е, има ги още тук-там - около 30,4% ;)

Като чета по долу коментарите виждам, че не сте много обезпокоени, че американци ще дупчат Черно Море. Но защо отминавате с пренебрежение доставките на втечнен газ от Америка през Европейските пристанища? Какво Ви говори това, скъп бил руския газ, а американския през Европа сигурно ще е наполовина. Не мога да разбера, цялата ни държава ли е полудяла. Всички хора ли луднаха по простотиите на Бойко. Ще има ли друг освен Бойко да може да плаща вече в България каквото и било с американски втечнен газ. То сега с евтиния руски газ , боже помози най бедната държава сме, а с управлението на ГЕРб не е ясно какво ще се случи. Може би ще се случи нещо неочаквано, милионерите ще станат сто хиляднициа останалите ще се преселят в по добро място, в отвъдното.
В България има всичко, не ни трябват престъпните Американци. Няма безплатен обяд и те ще си платят. Скоро ще дойде смърта на боклуците.
Ние не можем ли сами да си търсим нефт и газ в нашите води, че викаме чужди да ни окрадат?Имаме си Минно-геоложки институт -в Студентски град, тия хора там какво правят? Като гледам по цял ден колко млади таланти влизат и излизат и нищо налице. Ако нямат технология -да я създадат или купят така, че да си остане българско. В БГ шелфа газ и нефт са си български или не е така?Според Бойко Как ще делим с баш-апашите 50:50 или 1:99, – както е с БГ- златото уж канадска фирма, ама се отчита на Юг от Ниагар водопровод.
Американските фирми направо да идват и строят паро-газови електроцентрали.Газа им е гарантиран. От както Тиквата не е на власт, все газ пикае. А след следващите избори ще стане направо катарски шейх от Банкя. Тъй, че се очертават големи количества газ в милата ни Родина.Трябва обаче да се има в предвид, че в България има достатъчно количество Тикволюбци, дето пият газа директно от чепа на газоизточника.
Банкянското охранено, дебелокожо говедо като биологична единица вече не представлява интерес за науката. Той е напълно ясен! Интересни са тия заблудени и зомбирани телета, които го славославят по медии и форуми.Има такива, които преповтарят едно и също спазвайки спуснатите им директиви и “опорни точки”. Жалка работа!
Като гледаме къде е стъпил на следваща снимка може е да е наведен и силно притиснат отзад усещайки любовта на новия афроамерикански президент.За тях казвали,че били доста надарени,явно пожарникарчето обича приятната болка.
И втечнения газ от САЩ ще го разтоварят в тлъстия задник на Борисов Някъде в Англия пишело,че сме страна красива,народ трудолубив,но склонен към предателство.
Има ли днес по-ярък пример от тази шамандура.

                                            Досието _Буда_ I

Форум СЕГА - Борисов_ Правителството на ГЕРБ се доказа като надежден партньор на САЩ









Тагове:   форум,   Буда,   агент,   usa,   коментари,   докладва,


Гласувай:
24



1. zarenkow - Няма по големи тикви от желаещите да плащат
12.06.2014 16:15
четири пъти по скъпо за газ, за отопление и да си прави непродаваемо производството с четворно по скъпи енергийни разходи. В Щатите газта е 112 долара , ту е 460. Щатите са най голямата житница в Света за което дилърите на Руска газ пищят, че сме щели да си отровим земята. Да си тиква , да си тиква , колко тиква да си или си на далавера от това че другите са смазани от кражби и братски дружби.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1627128
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930