Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2014 11:31 - Ники дудука без цензУРА
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 2676 Коментари: 1 Гласове:
16

Последна промяна: 19.07.2014 21:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Новият месия Николай Бареков / Ники Дудука/ за сега няма да прави коалиция с ГЕРБ. 
„Специално искам да дам изявление за сайта АФЕРА, тъй като го харесвам много, защото е критичен към мен. Искам ясно и категорично да заявя, че предвид опитите да се подготвя коалиция ГЕРБ – ДПС, аз по никакъв начин няма да правя коалиция с ГЕРБ! Смятам, че трябва да се разберем да има предсрочни избори на 26 октомври т.г. и не съм съгласен с тезата на Бойко Борисов, че изборите трябва да са незабавно и веднага. Защото, ако има избори веднага, Борисов ще си нагласи служебно правителство с Росен Плевнелиев.
image

Забогателият рязко, шеметно и много видимо поръчков журналист, доскорошното лансирано лице на телевизия БТВ Николай Бареков, не пропуска да демонстрира увеличеното си благосъстояние при всеки сгоден случай. То всъщност това е и целта на всяка корупция – да си живееш живота… Говори се, че само задето е дал ефирно време в предаването си в телевизията на разследваните братя Галеви, Дудука гушнал 250 бона суха пара. Сега се опитва да си създаде имидж на талантлив сайтър срещу добро спонсориране от страна на Делян Пеевски – депутат от партията на Ахмед Доган.

image
Тоест срещу добро заплащане. Дудука вече го играе платено лице на турската партия. И изпълнява всякакви поръчки. Като например да компрометира по всевъзможен начин разклатената и без негова помощ медийна империя на 
Иво Прокопиев. Между впрочем , в момента в неговите издания и по-специално – в „Дневник”, тече поредната поголовна сеч, научи www.skandalno.net по свои канали. След като през миналата година по това време Прокопиев прати на улицата повече от половината си наемни работници, сега пак е развъртял метлата. От „Дневник” трябва да си отидат нови 30 процента от хората като при това някои отдели остават с по един човек, но задължително – с някое наше момче или момиче за началник. С 30 на сто се съкращават и заплатите, вече намалявани, при което възнагражденията на някои от персонала вече са по-ниски, отколкото на чистачките в някои ведомства.
Но да си дойдем на думата. Всяко нещо си има цена, която не се измерва само в брой. Николай Бареков едва ли само от парвенющина в момента е охраняван от четирима бодигарда. Беше на една маса в заведение в Сандански заедно с министъра на вътрешните работиЦветан Цветанов. Защо ли обаче министърът не пожела да си хортуват?… 
Ето и кратко резюме за развитието на Дудука:
▶ Ники Дудука в без цензУРА - YouTube
Новият министър председател Ники Дудука вече е евродепутат и напуск "България  без цинзУРА", готвейки се и за бъдещ президент. Ура!!!!
image







Гласувай:
17



1. neshin - !!!
29.05.2014 21:11
Тук вече настъпи котката по опашката! Ако искаш да знаеш, само Бареков има топки да се опълчи на Мутрата. И оттук нататък битката ще е между Борисов и Бареков. Ерата на Мутрите свърши! Дали ви харесва, дали не - това е положението!!!
Свиквайте, плашипутарници!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1628147
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930