Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2014 10:35 - Гласувайте за ГРОБ
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1295 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 20.05.2014 10:56


  Гробарите , пардон Гербарите, надигат глави. С особена активност се отличават Боко и леля Цецка. Не стига, че герб-овците не ходят на работа, а по цял ден се занимат с водене на дела и вотове на доверие, а отгоре на това се имат за всезнайковци. Самият Боко води нод 15 дела за обида, дирижирани от леля Цецка.
Престъпници, облечени във власт, които се разпореждат в Бастилията, наречена парламент.
image
Вижте извадки и коментари в интернет:

МИШО ШАМАРА: НИКОГА НЯМА ДА СВЕДА ГЛАВА ПРЕД МУХЛЬО КАТО БОЙКО! МЕДИИТЕ ИЗДИГНАХТЕ ЕДИН СЕЛЯК ОТ БАНКЯ В КУЛТ!

image„Видях как влиза в политиката с хитлерова походка. Убеден съм, че Бойко е лош човек, който мисли само за себе си, не за хората. Сега президент щял да става! Ама как, бе?! Нали хората трябва да те обичат. Аз никога няма да сведа глава пред мухльо като Бойко.Ние трябва лека полека да си върнем демокрацията. Ако Бойко влезе в затвора (всички чухме записите с Ваньо Танов), нещата ще се променят. Бойко, който прави убийства, измами, покрива контрабанда, няма как да влезе в затвора, щото той е божествен!

Медиите търсите атрактивен човек, един селяк от Банкя, който го издигнахте в култ. Както Бойко опорочи властта като цяло, така той опорочи и протестите. Протестите са платени (от всички страни). И преди Бойко имаше корупция, но в много по-малки размери“, заяви Мишо Шамара в предаването „Тази неделя“ по БТВ.

Всички знаем как стотици хиляди пенсионери са доведени до ръбът на физическото оцеляване ВЪПРЕКИ завишените от предното правителство пенсии. С това си изказване съществото бойкоборисов директно призна, че ако зависеше от него, той би обрекъл на гладна смърт възрастните хора !!!! Същият бойкоборисов, който за 3.5 години похарчи 12 000 000 000 за цигански помощи - да плаща на мангалите, за да НЕ работят... помним как още в самото начало на мандата си завиши срокът за получаване на помощи от т.нар. "трайно безработни" (мангалите) от 12 месеца на безкрайност, с доводът че "социалните помощи са единственото препитание на "ромите"" - вместо просто да ги прати да работят !!!!

Днес получихме поредното доказателство, че античовешката хунта ГРОБ в никакъв случай не бива да бъде допускана до властта отново. А извергът борисов да не забравя, че геноцидът е престъпление срещу човечеството - престъпление, за което няма давност !!!! Това чудовище е способно да изтреби Българският народ, за да развъжда мангалите !!!!!

ГЕРБ стартираха кампанията си с инсинуации, фалшификации и манипулации

Бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров е депозирал пред нотариус в страна от Европейския съюз разкрития за контрабанда, изнудване на бизнесмени, отнемане на фирми и рушвети, упражнявани от Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Това разкритие за в. „Преса“ бившият депутат прави с уточнението, че от страх за своя живот и сигурността на семейството си се премества да живее в чужбина.


1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. 
2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 
8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 
9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 
10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, 
11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп. 
12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...


За три години и половина по време на управлението на ГЕРБ са закрити 17 лечебни заведения. Това показват данни на здравното министерство, цитирани от БГНЕС.


Преглед на вече изнесена в пресата информация:

- съмнителния възход на охранителната фирма “Ипон” и подозренията за съпричастност към криминални деяния, включително и към убийството на лице на 05.12.1994 в “Зона Б-5 (“Ипон” е била наета като посредник за възстановяване на дължими от убития няколко десетки милиона лева на известна фирма. Престъплението не е разкрито).

- партньорството на Б. Борисов със скандални силови структури и подозренията, че е
свързващото звено между СИК и Асоциацията на бившите барети, на която е учредител и пръв председател.

- съдружието му във фирми с известния Румен Николов “Пашата” (СИК) - "Интербулпред",
Цебра” ООД, бургаската "Тео интернационал".

- участието на приятелката му Цветелина Бориславова в “Церебра”. В същата фирма дялово участие има и Живко Делчев, който пък от своя страна е съдружник в друга фирма с пак така известния Рахмат Сукра.

- участието му във "Тео интернационал" - собственик на цигарена фабрика в Крайморие,
уличена в производство на фалшиви "Марлборо" и "Мелник" в периода 1994–1997. Борисов се оттегля от нея на 24.VI.1996, след скандала и бягството на третият собственик – Емил Райков. Аферата е разкрита още на 25.03.1995 г., но тогава делото било смачкано и фабриката продължила да произвежда още 2 г. Според източници Бойко Борисов и Румен Николов “Пашата” изобщо не са разпитвани за разбитата фабрика. Има данни, че доверен информатор от I РПУ-Бургас е предупреждавал фирмата за предстоящите проверки. По това време шеф на РПУ-то е Георги Пенев (пенсиониран от Бойко Борисов с почести и назначен през м. ноември 2001 г. за регионален директор на охранителната фирма “Ипон”).

2. Огласяване на нови, неизвестни до тоя момент данни:

- обявил, че превежда заплатата си за издръжка на сираци и в същото време назначил като лична охрана 7 охранители от “Ипон” – получават заплати, ползват служебни автомобили (без лимит за бензина, с многократно нараснали разходи по поддръжката им, поради зачестилите аварии с тях);

- при задържането с участието на Бойко Борисов на извършителя на грабежа на гърците –
Ивайло Рангелов Петров “Джинката”, е установено наличието на БМВ (черно, 5-та серия,
ударено отзад). В същото БМВ е намерен пистолет, който при направената справка се оказва, че е собственост на Петър Коюмджиев – бивша барета. Автомобилът и пистолетът не са иззети.

- наличие на редовни инструктажни срещи между Б. Борисов и Славчо Христов на тенис-корта в Банкя.

- получени като подарък преди около 2 месеца от приятелката на Бойко Борисов – Цветелина Бориславова (дъщеря на бивш дипломат, съдружничка в “Ипон”, собственичка на фирмата за безалкохолни напитки “Санкист”, председател на УС на СИБанк), 500 хил. безименни СИБанк-акции на приносител.

- осъществяване на редовни срещи с бившия директор на НСС ген. Атанас Атанасов. На някои от срещите е присъствал и и.д. директор на НСС Иван Драшков. Понякога тримата са придружавани от съпругите си. На 14.01.2002 г. в ресторанта на Панорамата на
"Кемпински-Зографски" са вечеряли Борисов, Атанасов и Драшков.

- даден банкет през настоящия месец от скандално известния контрабандист Костантин
Димитров (Косьо “Самоковеца”) в един от неговите хотели на “Боровец”, на който
присъствали: Николай Григоров - зам.директор на СДВР; Стоян Велчев – съученик и лично доверен на Бойко Борисов, лансиран от него за началник на Направление “Криминално” при СДВР (придружавал Борисов при удостояването му в генералско звание, предвиден за директор на СДВР); Цветан Сечанов – началник служба "Полиция" в РДВР – София окръг, протежиран от директора ДНП Васил Василев.;

- блокиране от Б. Борисов на работата по налична в МВР информация за активни
нерегламентирани контакти на Косьо “Самоковеца” със държавни служители - като организатор на канала за контрабандни стоки от Турция “Косьо” е ползвал мобилен телефон с турска GSM карта на името на българския футболист К. Видолов със следния номер 00905322253868. В паметта на картата са били записани телефоните на Асен Йотов НСБОП - 088813698, Георги Христов НСБОП - 088619246, 3ахари Захариев - началник митница К. Андреево 088200003, Шинка Манова – началник митница Горубляне 088594474 и 048932150, Поля - началник митница Пловдив 088800070, Цолов - НСБОП "Наркотици" 088231783, Филко Славов - СОБТ 088618500. Част от тези телефони впоследствие са били сменени поради страх от изтичане на
информация.

- проведена конфиденциална среща в началото на миналата седмица на Бойко Борисов с Георги Илиев (ВИС) и Мето Илиянски, на която възникнал скандал. Вбесен Георги Илиев е напуснал срещата с думите: “20 пъти ще го купя и продам това копеле”.

3. Направен извод – Бойко Борисов е лансиран за гл. секретар на МВР със задача за
прехвърляне позициите на сенчестата власт от кабинета “Костов” в сегашното управление.
Т.е. неговото използване за възможно максимално съхраняване на създадената за обслужване на конкретни корпоративни интереси сенчеста финансово-икономическа структура.

4. Обявяване изнасянето през следващата събота (09.02.2002 г.) на други неизвестни на
обществеността компрометиращи факти за Бойко Борисов.


От близо година се създава легендата, че ГЕРБ и Борисов са най-малкото зло. Усетили, че хората са настроени апатично и мислят, че всички са маскари, управляващите сами създадоха и поддържат този мит.
ГЕРБ били такива, били онакива, но все пак били най-малкото зло. Обикновено, когато попитам някой изказал тази теза защо са най-малкото зло, отговорите се свеждат до лайтмотивите на Борисов.
Моето мнение - Борисов и ГЕРБ са най-голямото зло в момента. Ето малка извадка от това защо:
- ширеща се корупция в размери надминаващи всичко познато за последните 16 години;
- липса на управленска визия, политики, капацитет (управлението се свежда до магистрали, спортни зали и градинки)
- повсеместна институционална криза;
- геноцид срещу малкия и среден бизнес;
- утвърждаване на монополите.
Борисов в типично мутренския си стил на поведение не може да си представи, че управлението на икономиката може да се осъществи чрез създаване на правила, на среда, на условия... За него е важно във всеки сектор да има един или няколко души, с които да могат да се разберат.
Той, с цел благоразположението на суверена, с лека ръка уволнява министри, бърка в резерва, отнема лицензи, намалява цени, увеличава доходи (забележете с 50%). И всичко е Аз, Аз, Аз.


И още:                                                                                                                                          
Политика (архив до 22.02.2013 г.) [Архив] - Страница 24 - Форум Инвестор.БГ

СЕГА - Ти! Знаеш ли кой съм аз!













Гласувай:
10



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1624847
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930