Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2014 11:42 - За престъпника Боко
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 2160 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 11.05.2014 11:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Българските телевизии се съсипват да показват престъпниците Бойко Борисов, Волен Сидеров, Цветан Цветанов, Яни Яни и т.н. В момента кошмарите на един от тях оживяват. Сретен Йосич излиза от затвора. Сръбският бос Сретен Йосич, по-известен като Йоца Амстердам, се очаква да излезе до броени дни от затвора в Белград. Това разкриха пред ПИК наши източници от сръбската столица.
Йосич бе оправдан на първа инстанция по делото за убийството на хърватския журналист Иво Пуканич. Ако присъдата му бъде потвърдена и от по-висшата съдебна инстанция, то той може дори да претендира и за обезщетение от половин милион евро за прекараните 3 години и 8 месеца в ареста - близо 1500 дни.
Преди това дело Йосич бе осъден на 15 години затвор за убийството на Горан Марянович през 1995 година. Благодарение на Закона за амнистия присъдата му бе намалена на 11 години. Йоца, обаче е изтърпял сериозна част от наказанието му и е много вероятно да бъде пуснат предсрочно от килията заради примерното си поведение.
image
Такава информация е пристигнала и до родните специални служби. Те са в повишена готовност за личността на Йосич, още от времето, в което получаха сигнали, че той иска да си отмъсти на Бойко Борисов.
Сръбският мафиот Йосич бе обявен за издирване от властите в Белград през 2001 г., а година по-късно по времето на тогавашния главен секретар на МВР Бойко Борисов, бе арестуван в България и при изключителни мерки за сигурност екстрадиран в Холандия, която го издирваше за участие в заговор за убийство на холандски прокурор.
През март 2006 г. сърбинът бе предаден на сръбското правосъдие, което го обвинява в заговор за убийство, а два месеца по-късно излезе от ареста срещу рекордната гаранция от 300 000 евро.
Последваха и обвиненията за убийствата на Марянович и Пуканич.


И част от коментарите към статията на ПИК:

Дано да дойде и да му види сметката, и без това Бойко се прави на мега нарко трафикантът. Дано да му види сметката.

Mitko Melkov, Боко е диктатор! Диктаторите знаеш ли как свършват? Тито, Хитлер, Сталин...

Марк Катон , е за едни 5 милиона става дума,дет Боко Кратуня ги присвоил,ама евро ли,долари ли не знам ;) "Буда взе парите,до "варненеца" нищо не стигна"

Чудесно, най-накрая и Бойко да си го получи

Бойко Борисов надлежно разказа схемата как плащали в коли „отговорници” на хората, които блокират къщата му в Банкя и го преследвали. „Нека изкарат някой лев!”, изцепи се Борисов. Твърде подробното описание как ставало плащането бе изключително подозрително – все едно Борисов обясняваше собствена си схема. Кеворкян го попита дали има запис и Борисов очевадно излъга, защото камерите не успяха да скрият как гледа в тавана и уж небрежно рече, че „нямало смисъл да се занимават с това”. Борисов извади и списък да чете назначените „зам-губернатори”, които били от ДПС. Той рече, че годината била много успешна за Ахмед Доган. Борисов каза, че не знаел кога се бил объркал, коментирайки думите на Лютви Местан, че „Борисов се е объркал като пате в кълчища” и заприказва за „джентълменство”. Борисов продължи с досадната мантра как бил спечелил изборите и как всички други били загубили. Според Борисов Христо Бисеров бил жертва на самия себе си, защото работел като „еничар” срещу СДС и срещу Борисов. Бойко имал „предчувствие”, че така щяло да се случи с него. Борисов рече още, че полетите му с отряд 28 били лъжи и той бил завел 15 дела, и като свършели, тогава щял да говори. Борисов каза, че бил убеден, че службите са изтичали „горе в Сараите” веднага като са се добрали до информацията за Бисеров, с което потвърди, че службите са тичали през глава при него, когато беше министър – председател

Да но Сретан ни помогне като ни отърве от този престъпник ,много хора ще му бъдат благодарни

Банкянския мафиот ще се посере като пеленаче от страх!

500 000 лв на месец пари на данъкоплатците за охрана на престъпника Борисов

Бойко Борисов стана главен секретар на МВР с парите на Сретен Йосич. И не само това - с тези пари той стана генерал. Бяха платени 400 хил. долара (570,80 хил. лв.). Думите на хора от СИК към Сретен Йосич бяха - "имаме едно наше момче, ще го направим някакъв в полицията да слуша". Това каза в ексклузивно интервю за TV7 Васил Костов-Кеца, който е един от подсъдимите по делото "Килърите

Сретен Йосич излиза от затвора и този път ще отмъщава безмилостно. Това е най-обсъжданата напоследък новина в т. нар. ъндърграунд у нас. На мушката ще са не само престъпници, но политически фигури и бизнесмени. Първи в списъка е лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който се оплака още преди години, че сръбският наркобос го е поръчал. Следващият е Христо Ковачки, с когото Йосич имаше бизнес отношения.

Може би малко хора знаят, че човекът който обезвреди въоръженият Сретан Йосич и го арестува посред бял ден на пл.Възраждане, при това сам и без оръжие се казва Алексей Петров, агент под прикритие с прякор Трактора, отличника на отряда на баретите. За разлика от самозванеца Боко Тиквата, който никога не е бил никакъв, но си плаща да му творят биография.

Първо истината. А тя е следната. Будьо Тиквов Мутрев в качеството си на гл. секретар на МВР е обещал на Йосич, че в България службите няма да притесняват и няма да бъде арестуван. Сретен доволен от това обещания е дал на Селяка - Полиглот 2 млн. евро. Нашият лешов цървул обаче за да се хареса на чуждите служби и да получи някакъв медал предаде Сретен. Йосич вече знае, че Свинаря от с. Хероково освен пари иска да се кичи с фантифльошки, за това ще го награди с много оловни ордени и медали. Някой по горе е написал, че Тиквата вече е насран. Не само насран от страх, той е олепан от петите до главата. Само за момент си представете олайняненият му дебел гъз. Как да не гласува човек за такъв гъз ?

Хайде брате Сретене. Време е да дойдеш и да ни освободиш от онова недоразумение Бабуина от Банкя. Знаем че имаш да му благодариш за това че те предаде на ченгетата в Сърбия! Моля те освободи Българския народ. Оправи вече сметките си с него!








Гласувай:
10



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1628198
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930