Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2014 18:11 - Магазини "Европа" на Ковачки
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 2135 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 13.04.2014 18:18


 Ежедневно се посрещат клиенти на магазините "Европа"  в гр. Кюстендил и гр. Бобов дол с празни рафтове. Ковачки продължава да тероризира работниците, които би трябвало да получават купони за храна, но с които не могат да купят нищо. Всъщност работниците и от мините и от ТЕЦ-а имат право да пазаруват с въпросните купони единствено от веригата магазини в Бобов дол, Благоевград и Кюстендил. По този начин те са принудени да купуват каквото им предложат там. Всъщност с обвързването на парите от купоните за храна с точно тази верига магазини милионерът Христо Ковачки затваря един кръг от паричните си потоци. Първо дава парите за купони на своите служители в мината и централата, а след това ги принуждава по този начин да пазаруват от неговите магазини.

image
Сред миньорите от Бобов дол недоволството нараства още повече и от факта, че те са ощетени с купоните за храна. Работещите под земята получават по 80 лв. на месец, надземните по 44 лв., а работниците и служителите от ТЕЦ „Бобов дол” по 200 лв. 
Ето и един от коментарите на читател на dennews.bg, който подаде сигнала за липсата на хранителни продукти във веригата магазини Европа. 
„Спрете с подигравките, народът е гладен. Днес след 18 ч. имаше превод на купоните, ав магазина имаше повече хора, отколкото стока. Как може такива подигравки! Купоните са мизарни, а на теца са 250 лв. То и заплатите им са по 800 лв., как може така, а за мината нищо не стига. Бавят заплати и купони, а режат и от заплатите. Срамота е, ама хората са за бой, щом търпят Ковачки да се подиграва. Той е виновен за всичко!”
Всъщност работниците и от мините и от ТЕЦ-а имат право да пазаруват с въпросните купони единствено от веригата магазини в Дупница, Благоевград и Кюстендил. По този начин те са принудени да купуват каквото им предложат там. 

И в Благоевград е същото. Празни рафтове, стоки като от магазин за 1 лв, а за качество и дума не може да става. Никакъв асортимент. Цели рафтове пълни с един артикул от един вид.
Какво го интересува господина Ковачки,че "къртичките"работят петстотин метра под умрелите,нали му пълнят джоба,а пак тях и техните семейства"кучета ги яли",те не са хора те са роби в 21-ви век,какво го интересува господина,че робите му имат семейства,деца,заеми ТОЙ НАЛИ СИ Е ДОБРЕ,РОБИТЕ ДА МУ МИСЛЯТ! БОГ ВИСОКО,ЦАР НЯМА!
Преди два дни ходих да пазарувам в магазин Европа в Благоевград,нещата там са плачевни.Да оставим,че няма какво да се купи,ами отношението на персонала е отвратително.При плащане на касата ни искаха лична карта.Касиерката,която ни обслужваше беше много учтива,но една госпожа от другата каса,започна да се заяжда с нас.Цитирам Ви я дословно:"Ние заради вас си изгонихме редовните клиенти и от три месеца не сме взимали заплати".Въпросната госпожа се казва Латинка Мариянова.Аз се чувствах,като най-големия натрапник в магазина.Крайно време е да не допускаме да ни обиждат и дано някой от директорите на този магази прочете написаното.Ние не носим вина,че пазаруваме с ваучери,за да се отнасят с нас,като с хора втора ръка.
Време е магазините на Ковачки да бъдат затворени и продадени на стабилни фирми за хранителни стоки.
България _ Здравей, България _ „Моята новина”_ Какво да купим с купони за храна в празен магазин_






Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1627124
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930