Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2014 12:53 - Боко пророкува фалит на държавата
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 2121 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 30.03.2014 15:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Боко-пророко заплашва държавата с фалит. Ама как така най-голямата политическа сила, спечелила изборите ще фалира. Ти, тъпако и цялата гербаджийска шайка около теб, в друга ли държава живеете? Некадърници! Видахме и вие колко "много" спомогнахте за запазването и. А и тая лелка Цецка, говорителката на Боко, не спира да лае. С една дума ГЕРБ-овци, които освен да блеят, не стават за нищо.
image

Със свалянето на кредитния рейтинг на НЕК, държавата е заплашена от фалит, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в троянското село Чифлик, където се срещна с  областните структури на ГЕРБ - Плевен.

"Това "Стандард енд Пуърс" да понижава кредитните рейтинги на държавата, да предупреждава, а особено когато става въпрос за националната енергийна компания, означава, че те я привеждат вече в практически фалит. Още по-тежко ще става положението, защото с това, че умишлено задържат цената на тока с подмяната на ДКЕВР, ще фалират компанията. Всичко това, което те в момента залъгват обществото, че задържат цената на тока, всъщност взимат парите от другия джоб на човека през 100 процента държавното дружество НЕК. Когато пасивите се натрупат в него, пак същият човек, който иначе би платил с 2 или 3 процента по-висока цена на ток, ще ги плати като взети кредитни пари в  НЕК", заяви Борисов.

Относно върнатото от съда дело срещу Цветанов за незаконно подслушване Борисов заяви, че ако това е вярно, ще излезе, че тези 860 подслушвания, за които говорят Станишев и Местан, което беше основна тема на дебата при вота на недоверие, може да се окаже, че не е така, както и костинбродските бюлетини. По думите му главният прокурор трябва да поиска отговорност от тези, които са изготвили обвинителните 
актове.

ГЕРБ няма медии, няма възможност да се защитава. С една страховита пропаганда, се вменяват вини на партията, на хора от партията, което вече е доста притеснително, допълни още експремиерът.

Относно Изборният кодекс Борисов смята, че е същият като стария. "Казах, че няколко дни се харчи енергията на парламента, а близо 6 - 7 месеца се лъга обществото, че ще има нов Избирателен кодекс. Това, което хората очакваха и новият полъх, който имаше в обществото за мажоритарен вот, преференция, абсолютно го няма в този избирателен кодекс.", коментира той.

На въпрос за евроизборите, Борисов е убеден, че шансовете ги дава народът и народът е казал, че мандатът на ГЕРБ е успешен, като ги е наредил като първа политическа сила. „Затова мога да кажа, че сме имали успешен мандат. Ние подадохме оставка, за да се проведат демократични избори и хората да си кажат мнението. Видяхте какво се случи в Украйна, когато това не се направи. Никога не си пожелавам това, което се случи в Украйна, да се случи в България", каза Бойко Борисов. Според него най-неестествената коалиция е между българските бивши комунисти и Движението за права и свободи. Той допълни, че българските турци са минали през тежък период на покръстване, на изселване, което точно тази партия, с която се целуват на Орлов мост, го е направила.  На въпрос - кой всъщност управлява държавата – БСП или ДПС, Борисов бе категоричен, че това е Ахмед Доган.

image

На въпрос дали му идват гости покрай информациите за Румен Петков и Георги Първанов, Борисов заяви, че никой не идва. „И дама не мога да поканя вкъщи. Никой не иска. Всеки вика - там записват, там гледат. Оскверниха ми дома. Много неприятно", оплака се лидерът на ГЕРБ.
image









Тагове:   държава,   фалит,   боко,   пророкува,


Гласувай:
7



1. getmans1 - Така както го чета .....
30.03.2014 13:14
....все е, истина !

А „токовия удар“ де ще ни удари е въпрос на време!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1627377
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930