Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2013 15:22 - Имаме воля за власт...
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1751 Коментари: 1 Гласове:
6



 ГЕРБ има воля да завърши започнатото унищожение на България. Изгонената от власт с камъни и освирквания партия ГЕРБ, политическата формация, която не можа да довърши мандата си, защото вкара в България в първия в историята бунт на бедни и ядосани хора, щяла да излиза на изборите с нов лозунг: "Имаме воля". Като вземем предвид, че на предните избори през 2011 година същата еднолична формацийка се яви под знамето на помпозната фраза "Градим България", а на практика като скакалци унищожиха всичко до което се докопаха и опоскаха целия здрав разум по тези географски ширини, трябва да предположим, че и с новия слоган ще я докарат до под кривата круша. Цветанов спял малко нощем - сърцето го боляло от предателствата. Живот ли бе - да го опишеш? В друга страна - половината кабинет отдавна щеше да е в затвора, защото рядко се е случвало да имаме такова вампирско правителство. Но, значи, разбираш ли те имали воля. Те имали воля??? Воля за какво, по дяволите. Те доказаха, че наглостта не само не познава граници, ами може и да се превърне в абсолютно психопатично отклонение и то колективно на цяла една банда от идиоти. Заради това се струва да се навлезе в детайли по техния лозунг. image

За какво още ГЕРБ има воля?
 
Имаме воля още четири гоини да обвиняваме за всичко Тройната коалиция, имаме воля да подслушваме още повече хора, имаме воля да продължим да харчим фискалния резерв, имаме воля Бойко Борисов вече да живее в правителствена болница, имаме воля да ви насадим още един финансов нацист като Симеон Дянков, имаме воля да подарим България на монополите, а за пенсионерите да не дадем нито лев, имаме воля премиерът още няколко години да си играе на телефона на заседанията на Европейския съвет, имаме воля полицаите да пребиват невинни хора по-чевръсто отпреди, а престъпността да победим само на кино, да асфалтираме цяла България, имаме воля да нахраним най-после Искра Фидосова, а Ивана да напише поне оше една песен за премиера и Веселин Маринов да влезе в учебниците по музика, имаме воля отново да дадем цялата власт на калинките и всичките ни министри да ги подготвим за прокуратурата, а ние да забогатеем още повече на ваш гръб, като на премиера да му пука повече за "Бистришките тигри", отколкото за социалната политика и да не слиза от нито един екран, защото ще продължим със заплашителните есемеси към всеки журналист, имаме воля да ви пробутваме роботи , а не депутати, имаме воля да намерим още един Бареков, който да ни обсипва с  любов от екрана, имаме воля  да накараме половината народ да се самозапали от отчаяние, имаме воля още един мандат да ближем ботушите на американския посланик, имаме воля да изхарчим още 8 милиарда за нищо, имаме  воля да превърнем Бойко Борисов в светец и да праскаме с палка всеки, който не го вярва.
Имаме воля още един път да изкараме хората на улицата!
image

Четете още:
КОВАРНИЯТ ПЛАН НА ГЕРБ СРЕЩУ ДЕМОКРАЦИЯТА _ АФЕРА.БГ

Станишев хвърли бомба: Цветанов въртял BG "Уотъргейт" | Dnes.bg Новини

КОВАРНИЯТ ПЛАН НА ГЕРБ СРЕЩУ ДЕМОКРАЦИЯТА / АФЕРА.БГ

Всички министри на ГЕРБ и много от депутатите им са за затвора, а не да правят ново правителство. Защо се отказаха от престъпника Дянков, когото величаеха почти 4 години. Какво става с другите престъпници министри? Пак ли отново ще грабят и управляват "компетентно"? 
 Стига вече! На нас не ни трябват партийни овци, а честни парламентаристи!







Тагове:   България,   нов,   мандат,   ГЕРБ,   Воля,   Имаме,   грабим,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. chavdar01 - ИМАМ ВОЛЯ ДА МУ НАЧУКАМ КАНЧЕТО НА "БУДА"!
28.03.2013 15:42
А НА ЦВИНОКОИО ДА МУ СЕКВЕСТИРАМ ШЕСТЕ АПАРТАМЕНТА И МАНГИЗИТЕ КОИТО ОТКРАДНАХА ОТ НАС!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1628179
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930