Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2012 08:47 - Яйцата на Бойко удариха левче
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 2013 Коментари: 0 Гласове:
17

Последна промяна: 12.03.2012 17:23


 В Абсурдистан, европейският резерват за евтини роби, две яйца вече се продават и за левче. В страната на рекордите, държаща първите места по ракови и сърдечни заболявания, по смъртност, по цени на лекарствата, храната, водата, горивата, по най-ниска раждаемост, по най-ниски заплати и пенсии, по най-висока корупция и престъпления, по износ на деца и "бели робини" за Западна Европа и т.н. , се вдигат масово цените и на останалите хранителни продукти: сирене, кашкавал, риба, фасулът, оризът, месните продукти, въпреки, че в повечето от тях, месото липсва, поскъпнаха яко плодовете и зеленчуците. Цялата страна е потънала в страх от незвестното.
А управляващите ни ГЕРБ-овци със своите тартори, за 3 год. доведеха страната ни до фалит, по-голям от Гърция. Не само там, но и в целия Европейски съюз, заплатите и пенсиите са от 10 до 15 пъти по-високи от от тезе в Абсурдистан, а цените много по-ниски.
Да, ама не!? Ние сме били най-богатата и стабилна държава и затова стотици като Виолета и Трайчо са си писали бонуси по 73 хил. лева и съответно по 37 хиляди, раздавали са си милиони, когато хиляди се препитават от кофите за боклук.

image

Тъжна страна - Булгаристан - страна в която телевизиите излъчват само турски филми и реклами и редовната сводка на ограбените, изнасилените и убитите. Гадостите в България се редуват със самодоволната мутра на Б.Б., обясняващ ежеминутно какви калтаци са били предишните и как той е дошъл да спаси  страната, страна, в която циганията е на мода, а мизерията и безнадежността са повсеместни. Ето и капка надежда?
Циганин казва на детето си" Учи, тате, учи, един ден ти ще командваш тази страна". Циганчето пита:"
 А как ще я кръстим, Цингария ли?" Бащата весело отговаря:" Ние сме роми и ти ще си цар на Ромалия."
Да, българинът е на изчезване и в скоро време ще бъдем малцинство, 5 века сме били чок гюзел, после зер гут, очен харашо, а сега вери гут и никога много добре.
В страната броди призракът на истинската, всепоглъщаща и задушаваща нацията мизерия, страна в която ни контролират и мачкат икономически и политически, манипулират, лъжат, грабят, подиграват, смеят ни се, сочат ни с пръст като най-безгласните и безропотни роби - виж ТУК.
Строим магистрали върху трупове на пенсионери. Знаете ли, че е по-добре да мизерстваш в Германия, отколкото да живееш в България?
Всички ни сочат с пръст като страна на мизерията. Вижте и ТУК или ТУК.
А и пенсионерите се събуждат от зимния сън и стягат протести. Много им обещаваха, но и много ги излъгаха?

image

Как ще се спасим? Само господ знае? Е, и бате Бойко, разбира се !!!

image














Гласувай:
17



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1624780
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930