Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2011 06:25 - И за лъжеца и ветропоказателя Яни Янев
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1440 Коментари: 0 Гласове:
19

Последна промяна: 05.12.2011 06:56


 И малко характеристика на фюрера на РЗС / Рано Затъпяли и Слабоумни/, Яни Янев, който заедно с Атанас Семов щяха да уволняват Б.Б., да свалят правителството. Ето мнения за него във форума още през 2010 г.:
1.Будната гражданска съвест или личният съветник на Трактора Алексей Петров? Борец за справедливост или обратен, сексуално тормозил съпартийци? Запознат с тайните на властта или дребнав мъж, отмъщаващ на Бойко, че му отне играчката в парламента?
За мен е просто сапунен мехур - откакто се извъртя като фурнаджийска лопата и не подкрепи искането за свалянето на президента, и въплъщение на жалката ни политическа действиителност.

2.
 Детектор на лъжата от Института по психология към МВР доказаха едно предположение, което дълго време се въртеше из медийното пространство – лидерът на РЗС Яне Янев е гей. Пред апарата, удостоверяващ правотата на отговорите, е бил изправен бившият координатор на партията Светослав Стефанов, чието име нашумя покрай  историята за неприличните хомопредложения, които твърдеше, че е получавал от Янев.

Уредът е отчел, че Стефанов казва истината, когато му е бил зададен въпросът дали е бил подложен на сексуален тормоз от страна на партийния лидер, пише Агенция Блиц.

3. Казано и написано от Явор Дачков: Стойте, гледайте и вярвайте на очите си – нищо, че живеете в България. Появява се налудната физиономия на Яне Янев (трябва наистина да не си добре, за да избереш такъв типаж за лице на политическия си Франкенщайн) – и почва да обяснява, че и той, видите ли – барабар с президента ни, политически “проект” правел: “става дума за дясноконсервативен проект на екипен принцип с участието на хора и от ГЕРБ, където имало инакомислещи, "Атака", "Синята коалиция" като алтернатива на едноличния режим и милиционерския диктат”. След хаоса винаги идвал “най-добрия ред” – а сега същият щял да настъпи с нова Конституция и с Алексей Петров начело. Бедни, бедни Оли Рен!

Но тези с белите престилки да не бързат. По за хващане и от Лудото Яне са журналистите, които веднага зажужаха като съборено гнездо оси: Алексей Петров финансирал ГЕРБ! Цветан Цветанов бил уличен в кражба на един милион евро! Един кратък, кротък въпрос: как така Алексей Петров ще е хем отговорен служител на “българското ФБР”, хем ще създава РЗС, вадейки тайни папки с гриф “Строго секретно” и плащайки милиони за билбордове с френетичната физиономия на лудото Яне, хем пък ще финансира ГЕРБ – дето е основен конкурент на неговите работодатели?

image

4. Янето клекна в поза "партер" пред Бойко
След като „не уволни Бойко“, както се заканваше от билбордове и предизборни клипове по време на кампанията си, лидерът на РЗС Яне Янев се срещна вчера с него, за да клекне в поза „партер“, като му обеща подкрепа по знакови законопроекти. Припомняме, че кандидатът на Янето Атанас Семов не успя да събере и два процента, но по цялата страна от безброй билбордове люто се канеше на Борисов. Вчера обаче Янев беше приет от премиера в кабинета му в Министерския съвет, където РЗС официално полегна на кандидата за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев, като се врече, че ще го подкрепи на балотажа срещу претендента от БСП Ивайло Калфин.
Не е ясно каква е причината за внезапния обрат в поведението на Яне Янев, който буквално до последния ден на предизборната кампания даваше шумни пресконференции, с които да докаже колко корумпиран е Плевнелиев. „България не може да си позволи още един президентски мандат на БСП и ДПС в услуга на руската мафия“, е новата позиция на Янев след едночасовата му среща с Бойко Борисов, в която участвал и Атанас Семов.
Повратливата стойка на Янето никого не изненадва – припомнете си пролетта на 2010 г., когато се готвеше импийчмънт на президента Първанов. Тогава в деня на гласуването в Народното събрание кречеталото Янето се врътна на 180 градуса и подкрепи Гоце.
Янев обсъждал „държавнически решения“ за международния ни имидж. Някак между другото резесарят споменал и за нарушенията на изборите. Но явно яростната му критика отпреди дни за грубата полицейщина на Цветанов вече не е на дневен ред.
Лидерите на ГЕРБ и РЗС загърбили взаимните упреци и обвинения за тежката и продължителна конфронтация помежду им и споделиха вижданията си относно най-важните непосредствени задачи пред държавата.
След срещата стана ясно, че премиерът Борисов поискал и получил подкрепа за приемането на знаковите законопроекти за изменение на Конституцията във връзка с пакта за финансова стабилност и Закона за отнемане на незаконно придобито имущество.


image

И продължават да го показват по телевизиите с налудничевите му идеи. Боже, какви хора ни управляват!?










Гласувай:
19



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1616143
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031