Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2013 05:18 - Стадото
Автор: zlatko1 Категория: Политика   
Прочетен: 4170 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 03.05.2013 05:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Стадото винаги следва своя водач, та макар и да го заведе в пропаста. Стадото на разпадащата се империя на злото ГЕРБ, продължав да следва мутро-милиционерите си Боко и Цецо. На това му викам "стадна любов", но маските паднаха и политическите мародери започнаха да се целят един в друг.
image

След една седмица трябва да направим своя избор, без да се страхуваме от мутренско - милиционерска власт.
Идва времето, когато трябва  да отстраним от властта тези, които принуждаваха младите да напускат България и да мизерстват и спестяват в чужбина, за да спасяват от глад своите близки; тези, които ни рекетираха с подкупи, налози и ограничения; които ни поучаваха да садим картофи, като че ли сме паднали от Луната; които ни залъгваха с мизерните пенсии, като ту ги „повишаваха“ със стотинки, ту се отказваха; които ни накараха да се страхуваме да не се разболеем, защото нямаме пари за болници и лекарства; които ни принудиха да пием мръсна вода и да ядем отровни храни; да изпращаме със страх децата си на училище, където могат да ги пребият, изнасилят и отровят с наркотици; които ни накараха да не се срамуваме, че сме безработни, защото цели градове и райони са като нас, само децата си не можем да гледаме в очите; тези, които измисляха как държавата да ни вземе и последните стотинки; които накараха народа си да тъне в мръсотия и нищета. Сега е времето, не можем да ги изтърпим още един мандат на доунищожение на държавността и достойнството на нацията.

Премиерският пост за лидера на ГЕРБ е самоцел. Без този пост и Борисов на него, ГЕРБ е рязко застрашена от изчезване. ГЕРБ е партия на властта, безспорно много успешно овладяла всичките й механизми. Освен със страх, подчинение и контрабандни схеми, тази партия не може да мотивира своите поддръжници. Ако изпадне от властта, може би повечето от нейните активисти от висшия ешелон, ще заминат за чужбина. По различни съображения.

Сега е времето да направим избора - диктатура или демокрация, мизерия или добруване, България или Те.

image

Изберете вие, но не се продавайте на никоя партия, особено на герберасите. Бъдещето на вас и на децата ви е във вашите ръце! Не бъдете стадото но Боко!





Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1627613
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930